FeaturedKIBRIS

Yayaya çarpan sürücü tutuksuz yargılanacak!

(Kamalı Haber)Lefkoşa‘da meydana gelen yaralanmalı kaza ile ilgili olarak tutuklanan araç sürücüsü Kerem Rezzakioğlu dün teminat talebiyle mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru İlham Akal olayla ilgili bulguları aktardı. Akal huzurda bulunan zanlı Kerem Rezzakioğlu’nun 19 Ocak 2024 tarihinde saat 09:45 raddelerinde Lefkoşa’da Cemal Gürsel Caddesi boyunca FT 010 plakalı salon aracı batı istikametine doğru dikkatsiz bir şekilde kullandığı sırada yolun sağında bulunan Memo 1 isimli petrol istasyonu önüne geldiğinde, o esnada seyir istikametine göre yolun solundan sağına doğru yaya olarak yolu geçmeye çalışan Lefkoşa’da sakin T.Ş. ’a (K-14 KKTC Öğrenci) aracının ön kısmı ile çarptığını mahkemeye aktardı. Polis kaza sonucu yaralanan yayanın kaldırılmış olduğu Lefkoşa Devlet Hastanesi acil serviste yapılan ilkyardım tedavisinden sonra beyin kanaması teşhisi ile yoğun bakım servisinde müşahede altına alındığını ve araç sürücüsünün suçüstü hali gereği tutuklandığını belirtti. Polis memuru, zanlının mahkemeye çıkarılarak, hakkında 2 gün tutukluluk emri alındığını belirtti. Polis, bu süre içerisinde yaralının yoğun bakımdan çıkarılarak, Cerrahi Servise alındığını belirti. Soruşturmanın tamamlandığını, zanlının ülkede çalışma izinli olarak kaldığını kaydeden polis, uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Zehra Yalkut Bilgeç, zanlının 30 bin TL nakit teminat yatırması ve bir kefilin 300 bin TL kefalet senedi imzalaması şartları ile tutuksuz yargı kararı verdi.


Benzer Haberler

Döviz piyasaları sakin seyrediyor

Voice Kıbrıs Haber

Yeşil Hat Tüzüğü’nün yürürlüğe girmesinin 20’nci yılı… Ledra Palace Otel’de etkinlik düzenlendi

TAK

“Serdal Gündüz, Ebeler ve Hemşireler Birliği’ne başvurması için yardım etti”

Voice Kıbrıs Haber

Şampiyon Melekler’in anısına “Yasak Şubat” adlı klip çekildi

TAK

Bazı bölgelerde 2 saatlik elektrik kesintisi yapılacak!

TAK

Mağusa’daki altı plaj 15 Mayıs itibarıyla hizmet vermeye başlıyor

TAK