FeaturedKIBRIS

Vasiliko’da ihtiyaç molası vermelerine izin verilmeyen tanker sürücüleri eylemde

Vasiliko bölgesindeki “Yunan Petrolleri” tesislerinden akaryakıt taşıyan tanker şoförleri, Vasiliko içerisinde ihtiyaç molası vermelerine izin verilmediği için iki saatlik boykot yaptı. Şoförlerin bağlı oldukları sendikalar, tanker şoförlerinin taleplerine 7 gün içerisinde cevap verilmezse daha dinamik eyleme gidecekleri uyarısında bulundu.

Haravgi’nin haberine göre akaryakıt tankeri şoförlerinin Vasiliko içerisinde ihtiyaç molası vermelerine izin verilmiyor. Şoförler kullandıkları akaryakıt tankerlerini mecburen Vasiliko girişindeki viraj üzerinde durduruyor. Aynı yolu hem Vasiliko Limanı ve Çimento fabrikasında çalışan kamyonlar hem de sivil araçlar kullandığı için kaza riski artıyor.

Kıbrıs Rum Solcu İşçi Sendikaları Federasyonu PEO ve Sağcı İşçi Sendikaları Konfederasyonu SEK Yunan Petrolleri şirketinin, akaryakıt tankeri sürücülerinin haklı taleplerine 7 gün içerisinde cevap vermemesi halinde daha dinamik eyleme gidecekleri uyarısında bulundu. Sendikalar, tesis içerisinde tanker sürücülerinin ihtiyaçları için kullanabileceği ayrı yerler oluşturulması gerektiğine dikkat çekti.


Benzer Haberler

ABD’de Republic First Bank kapatıldı

Voice Kıbrıs Haber

Savaşan, “Health Tourism Expo-Bakü” açılışında KKTC’yi temsilen konuşma yaptı

Voice Kıbrıs Haber

Güney Kıbrıs ile Kırgızistan arasında çifte vergilendirmeyi önleme anlaşması imzalanacak

Voice Kıbrıs Haber

“Timsah Ateşi” seyirciyle buluştu

Voice Kıbrıs Haber

DAÜ: “DAÜ İletişim Fakültesi Yüksek Lisans Programı ilk 5’te yer aldı”

Voice Kıbrıs Haber

İkamet izinsiz 4 kişi tutuklandı

Voice Kıbrıs Haber