FeaturedKIBRIS

Üniversitedeki sapık yakalandı

Bir üniversite kampusunda kız öğrencilerin kalçalarını cep telefonu ile görüntüleyerek tacizde bulunmakla suçlanan T. Y., dün Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı

Zanlı, bir üniversitenin kampusunda, kız öğrencilerden habersiz kalçalarına saç kremi sıkıp, cep telefonuna kaydettiği suçlamasıyla tutuklandı.

Yargıç Mesut Mesutoğlu, sunulan şahadeti ve meselenin ciddiyetine dikkat çekerek zanlının davaları görüşülünceye kadar, 10 günü geçmemek şartıyla hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesine emir verdi.

Kızların kalçasına saç kremi sıktı

Girne Polis Müdürlüğü Adli Şube Amirliği’nde görevli polis memuru Mahmut Borucu, zanlın “cinsel taciz” ve “uygunsuz tavr-ı hareket” suçlarından tutuklandığını anlattı.

Borucu, zanlının 6 Nisan 2017 tarihinde, tasarrufundaki saç kremini, bazılarının isimleri tespit edilen, bazılarının ise tespit edilemeyen birçok kız öğrenicinin kalçalarına sıkarak uygunsuz tavrı harekette bulunduğunu söyledi.

Şikayetle tutuklandı

Zanlının bu hareketten sonra cep telefonuyla çok sayıda kız öğrencinin kalçalarının görüntülerini cep telefonuna kaydederek cinsel tacizde bulunduğunu anlatan Borucu, zanlının, şikâyetin ardından, mahkeme emriyle tutuklandığını belirtti.

Soruşturmanın tamamlandığını, birçok ifadenin alındığını dile getiren Borucu, zanlının, ülkede turist statüsünde bulunduğuna dikkat çekerek, davalarında hazır olabileceği uygun bir teminata bağlanmasını talep etti

Cep telefonunda benzer şekilde yaklaşık 60 görüntü tespit edilen zanlı, yargılanıncaya kadar hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderildi..


Benzer Haberler

HTKS’den Ercan’da grev uyarısı!

Voice Kıbrıs Haber

Maviş: “Sorunun değil çözümün parçası olma siyasetini sürdüreceğiz”

Voice Kıbrıs Haber

Büyükkonuk Eko Gün bu pazar

Voice Kıbrıs Haber

Sterlin ve Euro’da son rakamlar! (30 Nisan 2024 döviz kurları)

Voice Kıbrıs Haber

Bugün sağanak bekleniyor

Voice Kıbrıs Haber

Döviz piyasaları sakin seyrediyor

Voice Kıbrıs Haber