FeaturedSpor

Turnuvanın şampiyonu Girne Polis Müdürlüğü oldu

Polis Örgütü’nün 59. kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde, 15-16 ve 19 Haziran 2023 tarihlerinde Atatürk Spor Salonunda düzenlenen Eybil Efendi Polis Salon Futbol Turnuvası bugün tamamlandı.

Girne Polis Müdürlüğü ile Polis Özel Harekât Müdürlüğü-A takımları arasında oynanan final maçı 1-1 berabere sonuçlanması üzerine, penaltı atışları sonucunda Girne Polis Müdürlüğü takımı turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuvada ikinciliği Polis Özel Harekât Müdürlüğü A takımı, üçüncülüğü de Polis Okulu Müdürlüğü takımını yenen İtfaiye Müdürlüğü takımı aldı.

Polisin açıklamasına göre, turnuvanın en centilmen takımı, turnuva süresince en az faul ve oynadıkları maçlarda oyuncuları sarı ve kırmızı kart görmeyen Girne Polis Müdürlüğü Takımı, turnuvanın en iyi kalecisi olarak Girne Polis Müdürlüğü Takımı sporcusu Polis Memuru Sedat Bayramoğlu ve turnuvanın gol kralı, 8 golle İtfaiye Müdürlüğü sporcusu İtfaiye Memuru Özgür Tezkan oldu.

Turnuvada kupa ve madalyaları merhum Polis Genel Müdür 1. Yardımcısı Eybil Efendi’nin eşi Figen Efendi, Polis Genel Müdürü Kasım Kuni tarafından, emekli Polis Genel Müdürü Ahmet Zaim, Milli Eğitim Bakanlığı Genel Orta Öğretim Dairesi Müdürü Cengiz Uzun, Adli Polis Müdürü Zafer Zaifer, İdari Polis Müdürü Kaan Resa Saçar ve Gazimağusa Polis Müdürü Hüseyin Kadir Çete verdi.


Benzer Haberler

Aracın çarptığı 21 yaşındaki yaya yaralandı!

Voice Kıbrıs Haber

Bugün hava nasıl olacak?

Voice Kıbrıs Haber

24. Büyükkonuk Eko Günü yarın yapılıyor

TAK

“Çatı Operasyonunda” 4 tutuklu!

Voice Kıbrıs Haber

19’uncu İpek Koza Festivali’nde ilk gün tamamlandı

Voice Kıbrıs Haber

“Masal Atölyesi”ne çocuklardan büyük ilgi

Voice Kıbrıs Haber