EkonomiFeatured

Sterlin ve Euro haftaya nasıl başladı?

sterlin

4 Aralık Pazartesi günü dövizde fiyatlar belli oldu. Dolar ve euro bu sabah saatlerinde yükselmiş olduğu noktada kalmış gibi görünüyor. Dolar ne kadar? Euro ne kadar? Sterlin ne kadar? Dolar kuru ne kadar oldu? soruları bugünlerde daha sık soruluyor. 1 Aralık’ta dolar fiyatları da geçtiğimiz günlere oranla yükselişine devam ediyor.

Bu dönemdeki yükselişte dolar fiyatları ne kadar oldu? Dolar ne kadar? Dolar almak için uzmanlar ne diyor? Dolar kaç lira? Dolar kuru ne kadar? İşte dolar fiyatlarındaki son durum… Dolar kuru hafta başında 3,97’yi görmüştü. Hafta içinden itibaren düşüş eğiliminde olan dolar akşam saatlerinde 3,91 seviyesinde hareket etti. Açılışı dolar 3,92 seviyesiden yapan dolar gün içinde 3,94’ü gördü. Kapanışı 3,9250 ile yaptı. Peki dolar daha düşer mi yükselir mi?

Geçen haftayı 3,32 ,le kapatan Sterlin/TL ise 5,30 ‘u gördü.
Perşembe gününü 3.9200 seviyesinden tamamlayan Dolar/TL  kuru, haftanın son işlem gününde erken işlemlerde 3.92-93 bandında işlem gördü. Hafta içinde 4,67 olan euro ise bir miktar yükselmişti. Sabah 4,70 seviyesinde olan euro kapanışta 4,6600 oldu. Peki dolardaki düşüş sürer mi? Uzmanlar ne diyor? İşte tahminler…  Rekorlara imza atan ve fiyattaki dalgalanamaları devam eden dolardaki düşüş devam eder mi? sorusunun cevabını yatırımcılar merak ediyor. Uzmanların özellikle yaklaşan 2018 yılı için tahminleri olumlu yönde. Yani dolardaki düşüş sürecek, TL ise değer kazanmaya devam edecek. İşte çeşitli ekonomi uzmanlarının 2018’in başında dolar/tl kuruna dair öngörüleri. Stratejist Hardman, dolar tl kuru için 2018 başı tahminlerinin 3.40 seviyesi olduğunu ve bu öngörüleri konusunda kendilerine güvendiklerini belirtti.

Benzer Haberler

Evinde ölü olarak bulundu!

Voice Kıbrıs Haber

Trafik ekiplerinin kontrol maksatlı durdurduğu araçta uyuşturucu çıktı!

Voice Kıbrıs Haber

Lefkoşa derbisi Çetinkaya’nın

BRT

21. Orkide Yürüyüşü Dilekkaya Ormanı’nda gerçekleşti

Voice Kıbrıs Haber

Hasipoğlu “İsias Davası’nın olası kasta dönmesi gerektiğini bir kez daha gözlemledik”

TAK

Güneyden kuzeye atılan uyuşturucuyu alırken yakalandı!

Voice Kıbrıs Haber