GenelKIBRIS

Stelios ödülleri için başvurular başladı!

Stelios Hayırseverler Vakfı (Stelios Philanthropic Foundation), easyJet ve easy family of brands (www.easy.com) şirketlerinin kurucusu Sir Stelios Hajiioannou, bu yıl 10. kez düzenlenen İki Toplumlu İşbirlikleri Ödülü 2018 (Stelios Bi – Communal Awards 2018) yarışmasını açıkladı.  

Kıbrıs Haber Ajansı’nda yer alana açıklamaya göre, Sir Stelios’un hayırseverlik çalışmasının hedefi iki toplum arasında sosyal-ekonomik bağların güçlendirilmesi ve aynı zamanda Kıbrıslı Rumlar ile Kıbrıslı Türkler arasındaki işbirliğini teşvik etmektir.
 
Sir Stelios bu yıl kazananlara toplam 500 bin avro veriyor. 50 iki toplumlu (100 kişi) grubun her biri 10 bin avro kazanabilir. 2009’den günümüze kadar adada kalıcı barışı ilerletme adına gerçekleştirilen yarışmada verilen ödüller toplam 3.250.000 milyon avroya ulaştı.
 
“Stelios Bi-Communal Awards 2018” yarışmasına başvurular sadece Stelios Philanthropic Foundation Facebook sayfası aracılığıyla Kabul edilecek. Tüm adaylar Stelios Cyprus Bi-Communal Awards Facebook grubuna üye olabilirler. İki toplum arasında doğrudan ve kolayca iletişim sağlayan Facebook’a bugüne kadar üye olanların sayısı üç bin 150’e ulaştı.  

İşletme, sanat, spor ve aynı zamnda kâr gütmeyen örgütler ve hayatta ortak gibi, Kıbrıslı Rumlarla Kıbrıslı Türkler arasında her alanda yapılan işbirlikleri için katılım başvuruları 7 Eylül 2018’e kadar yapılabilir.
 
Yarışmayı kazananlar Ekim Ayında Lefkoşa’da gerçekleştirilecek Ödül Töreninde açıklanacak.


Benzer Haberler

AÖA Yasa Tasarısı Genel Kurul’a sevk edildi

TAK

KTÖS’ten Meclis’e iki çalışma raporu

TAK

Özdenefe “Cumhurbaşkanı ve Meclis Başkanının ülke dışında bulunması hukukla ve devlet ciddiyeti ile bağdaşmıyor”

TAK

Çeler “Çocuklar arasında ciddi bir sınıf ayrımı var”

Voice Kıbrıs Haber

Cumhurbaşkanı Tatar, Gambiya’ya gitmek üzere ülkeden ayrıldı

TAK

CTP ile KTÖS heyetleri eğitimdeki sorunları görüştü

TAK