FeaturedKIBRISKültür Sanat

ST Dance Center, Kemal Saraçoğlu Vakfı yararına sahneye çıktı

ST Dance Center, 5. Yılsonu gösterisini Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı yararına sahneleyerek, 3 bin 445TL’lik katkı sağladı.

Geçtiğimiz hafta Rauf R. Denktaş Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen organizasyonda, çocuklar ve gençler farklı gösterileriyle izleyenlere çok keyifli anlar yaşattılar. Farklı tür dansların, zumba ve jimnastik gösterilerinin gerçekleştirildiği etkinlikte, miniklerden oluşan grupların yaptıkları gösteriler geceye damgasını vurdu.

Dansçıların ailelerinin ve sevdiklerinin katıldığı etkinlikten elde edilen tüm gelir Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı için toplanmış olup, 21 Haziran 2019 Cuma günü ST Dance Center Direktörü Sayın Semra Hoca Aytaçoğlu tarafından Kemal Saraçoğlu Vakfı Koordinatör Yardımcısı Sayın Servet Özeralp’a teslim edildi.

Kemal Saraçoğlu Vakfı Koordinatör Yardımcısı Sayın Servet Özeralp, başta ST Dance Center Direktörleri Sayın Semra Hoca Aytaçoğlu ve Tigin Aytaçoğlu’na olmak üzere gecede gösteri yapan tüm dansçılara, ailelerine ve katkı koyan herkese kanser sürecindeki tüm çocuklar ve aileleri adına teşekkürlerini sunarak, vakıf teşekkür plaketini etkinlik organizatörlerine takdim etti.



Benzer Haberler

Kıbrıslı Türklere ait gayrı menkuller için “zorunlu istimlak” kararı

TAK

Küçükbaş hayvan üreticileri ile peynir üreticileri arasında süt kavgası

TAK

Bitcoin ve altında enflasyon yükselişi

NTV

Silahlı saldırıya uğrayana Slovakya Başbakanı’nın hayati tehlikesi var

TRT

ABD’de aylık enflasyon beklentilerin altında geldi

AA

Bazı bölgelerde 3 ve 2 saatlik elektrik keisntisi yapılacak

TAK