FeaturedKIBRISVOI Özel Haber

‘Şovdan öteye gitmeyen bir hükümetle karşı karşıyayız’

Tünay MERTEKCİ

Toplumcu Kurtuluş Partisi Genel Başkanı Mehmet Çakıcı, milletvekillerinin maaşlarına yansıyan hayat pahalılığını zammını bağışlayacak olmalarını şov olarak nitelendirdi.Bu durumun adeta bir şov olduğunu belirten Çakıcı, “bu tamamen bir şovdur. Biz hükümetten icraat bekliyoruz. ekonomik politika ve vizyon bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Bu durumun halkı rahatlatan bir durum olmadığını kaydeden Çakıcı, söz konusu durumun şovdan başka bir şey olmadığını ifade etti.

Mazota, benzine zam geldiğine dikkat çeken Çakıcı, zamların tüm halkı etkilediğine dikkat çekti ve çok kısa sıra önce elektriğe de zam geldiğini vurguladı.

“Dolayısıyla ortada bir zam furyası var. Zaten hükümetin ekonomik vizyonu da yok” şeklinde konuşan Çakıcı, vergi reformu ve tarım reformu gibi durumların da ortada olmadığını belirtti.

Hükümetin ekonomik vizyonunun olmadığını dile getiren Çakıcı, bu durumun sonucunda bütçenin de açık verdiğini kaydetti.

Vizyon olmadığından ve bütçenin açık vermesinden dolayı da çalışan, ezilen kesimlere zam yapıldığını ifade eden Çakıcı, milletvekillerinin 6 ay önce de hayat pahalılığı zammı aldığını kaydetti.

“6 ay öncede hayat pahalılığı zammı aldıkları için bundan artık utandılar” diyen Çakıcı, ortada bir yasa değişikliği olmadığını söyledi ve hükümetin ekonomik vizyon ortaya koymayarak şov yaptığını ifade etti.

Çakıcı, “ekonomik vizyonu olmayan, şovdan öteye gitmeyen, verdikleri sözleri tutmayan bir hükümetle karşı karşıyayız” dedi.

Voice of the Island 2018


Benzer Haberler

Ersin Tatar bugün KKTC’den ayrılarak Gambiya’ya gidiyor

Voice Kıbrıs Haber

278 sürücü süratli araç kullanmaktan rapor edildi

Voice Kıbrıs Haber

Park halindeki 2 araç alev aldı

Voice Kıbrıs Haber

Lapta’da uyuşturucu: 1 kişi tutuklandı

Voice Kıbrıs Haber

3 metre yükseklikten kayalıklara düşen şahıs yaralandı

Voice Kıbrıs Haber

Alkollü sürücü park halindeki araca çarptı

Voice Kıbrıs Haber