FeaturedKIBRIS

Son dakika… Cinayetle ilgili tutuklama!

beşiktaş'ın rakibi

Lefkoşa’nın güneyindeki Strovolo bölgesinde geçtiğimiz hafta işlenen, karı-kocanın öldürüldüğü cinayetle ilgili zanlı olarak görülen Kıbrıslı Rum 33 yaşındaki erkek şahsın saat 19.30 sıralarında tutuklandığı duyuruldu.

Voice Of The Island-2018

Kıbrıs Haber Ajansı’nda yer alan Polis Basın Subayı Andreas Angelidis’in yaptığı açıklamaya göre, Lefkoşalı 33 yaşındaki erkek şahsın tutuklanmış olup şu anda sorgulanıyor. Zanlının öldürülen çiftle herhangi bir akrabalık veya arkadaşlık bağının bulunmadığı da gelen bilgiler arasında.

Angelidis, zanlının soruşturmasının kolaylığı açısından mahkeme kararıyla tutuklandığını ifade etti.

Sigma Live’de yer alan bir haber de ise, 33 yaşındaki zanlının elde edilen bir detayda olayla bağlantısının bulunduğu ancak net bir delil olmadığı belirtildi. Ayrıca zanlının uyuşturucu kullanımından ve hırsızlık suçlarından poliste kaydı olduğu da vurgulandı.

Öte yandan Angelidis tutuklama olayı gerçekleşmeden önce yapmış olduğu açıklamada ise, soruşturmayı yürüten 15 kişilik ekibin 90’ı aşkın kişinin ifadesine başvurduğunu, bu ifadelerin değerlendirilip farklı kişilerden de ek ifadeler alındığını belirtmişti.

Ayrıca cinayet aleti olan bıçağın bulunması ile alakalı halen araştırmaların sürdüğünü, maktullerin evindeki araştırmanın tamamlanarak aile yakınlarına teslim edildiğini kaydeden Angelidis, soruşturmanın yoğun bir hızda devam ettiğini, ancak soruşturmayı tamamlamak için hala daha uzun bir yolları olduğunu da ifade etmişti.

 


Benzer Haberler

Girne’deki bir evden 47 bin TL’lik hırsızlık!

Voice Kıbrıs Haber

Süper Lig’de sona doğru

BRT

Uyuşturucuyu iç çamaşırına ve çoraba sakladılar

Voice Kıbrıs Haber

‘Herse ve Lokma Günü’ etkinliği yoğun katılım ile tamamlandı

Voice Kıbrıs Haber

Dışişleri Bakanlığı “Kıbrıs Rum liderliğinin basına yalan ve yanlış haber düzenlettiği aşikardır”

TAK

Önce ağaca ardından toprak sete çarpıp durabildi, 3 kişi yaralandı!

Voice Kıbrıs Haber