FeaturedKIBRIS

Siber, Sağlık Bakanı Pilli’den özür talep etti

Başbakanlık Covid 19 Koordinasyon Konseyi Başkanı Sibel Siber, Sağlık Bakanı Ali Pilli’nin dünkü Meclis konuşmasındaki ifadelerine ilişkin, önümüzdeki ilk Meclis toplantısında özür dilemesini ve sözlerini tutanaktan sildirmesini talep etti.

Siber’in sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama şu şekilde:

“Sayın Sağlık Bakanı’nın 27 Nisan’daki Meclis kürsüsünden yaptığı, kamuoyunu yanıltıcı konuşmasıyla ilgili kendisine göndermiş olduğum yazıyı, şeffaflık gereği ve kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi adına siz değerli halkımızla paylaşmayı uygun gördüm.

“Sayın Sağlık Bakanı;
Hastanedeki bazı malzemelerin kaybolduğu iddiası ile ilgili, herhangi sözlü ya da yazılı bir açıklamam veya herhangi bir yorumum olmamıştır. Sosyal Medya’da bu konuyla ilgili bazı yanlış haberler yer almış, sonra düzeltilmiştir. Hal böyle iken, Meclis Kürsüsü’nden ismimi kullanarak, (haber kaynağının doğruluğunu araştırma gereği bile duymadan) hakkımda eleştirel yorum yapmanızı, hatta kınama ifadesi kullanmanızı hayret ve üzüntüyle izledim. Sayın Bakan, önümüzdeki ilk Meclis toplantısında, kürsüden yaptığınız bu talihsiz ve kamuoyunu yanıltıcı konuşmanızdan ötürü özür dilemenizi ve ayrıca söylediğiniz bu sözleri tutanaktan sildirmenizi talep eder, başarılar dilerim.
Dr. Sibel Siber”

(Voice of the Island)


Benzer Haberler

5 kişinin karıştığı tecavüz olayında yeni gelişme!

Voice Kıbrıs Haber

Eylem “Okullarımızda 35 müdür muavini, ve 11 müdür eksik”

TAK

Altın fiyatları yatay seyrediyor

NTV

Bir kaza daha… Motosiklet sürücüsü yaralandı!

TAK

Hristodulidis, Ursula von der Leyen’le birlikte Lübnan’a gitti

TAK

Ağır koku gelen evden 12 ton çöp çıktı

NTV