FeaturedKIBRIS

Siber 19 Mayıs mesajı yayımladı

siber

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Dr.Sibel Siber 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Siber, mesajında şöyle dedi:

“19 Mayıs, Atatürk’ün liderliğinde özgür ve bağımsız bir ülke olmanın gerçekleştirilmesi yolunda atılan ilk adımdır; Atatürk’ün , tüm olumsuz koşullara rağmen, yabancı güçlerin kendi çıkarları doğrultusunda biçimlendirmeye çalıştıkları tarihin akışını halkına olan inancıyla değiştirme kararlılığını tüm dünyaya ilan ettiği gündür.

Önemli tarihleri ile birlikte geçmişi bilmek ve yalnızca geçmişi anmak; geleceği, geçmişin deneyimleriyle sorgulamadan ve değerlendirmeden, yalnızca halkın geçmişindeki değerleri usulen tekrarlamak geleceğe yönelik çözümler üretmeye yeterli değildir.

Bizler geleceği gençlerin de enerjisi ile harmanlayarak şekillendirmeli, birlik ve beraberliğe anlam katan öz duygularla hareket edilmesine ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde hassasiyetle adımlar atmalıyız.

Gençliğin her daim, enerjisine ve üretkenliğine olan inancımla 19 Mayıs Atatürk’ü anma ve Gençlik Spor Bayramı’nı en içten duygularla kutlarım.”

 

Kaynak: BRT


Benzer Haberler

Havai fişek kullanımı mercek altında

TAK

8 kundaklama olayına karışan kişi tutuklandı

TAK

Afrodit yatağıyla ilgili öneri ikinci kez reddedildi

TAK

Kadınlar Konseyi’nin 49’uncu kuruluş yılında “Ayak İzleri” sergisi açıldı

TAK

Döviz piyasalarında son rakamlar

Voice Kıbrıs Haber

Üstel ve Yılmaz’dan Ankara’da narenciye için mutabakat zaptı

TAK