FeaturedKIBRIS

“Sağlıkçıların önerilerini sulandırmadan doğru kararlar alın”

Halkın Partisi Genel Başkanı Kudret Özersay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda hükümete, “siz sağlıkçıların önerilerini sulandırmadan doğru kararları alın, biz size Halkın Partisi olarak yapıcı muhalefet anlayışıyla gereken desteği vereceğiz.” çağrısına bulundu.
Özersay’ın paylaşımı şu şekilde:
“En doğru kararları da alsanız eğer ZAMANINDA almıyorsanız etkisi olmaz, sonuç alıcı olmaz, ancak da ekonomik çöküntüyü körükler. Onca emek, çaba ve risk alarak salgınla mücadelede ülkede sağladığımız güven ortamı son iki ayda hızla sarsıldı, hükümete sağlık konusunda güven ciddi şekilde erozyona uğradı, YAZIK OLUYOR, her şey heba oluyor.
Çok ağır bedeller ödeyerek toplumun can güvenliğini sağlayabilmişken, şimdi riskler de, toplumdaki kaygı da, can güvenliğimize yönelik tehdit de tavan yapmış durumdadır.
Başbakan böyle bir dönemde hem sağlık, hem ekonomi hem de eğitim ve polis ile ilgili olarak koordinasyonun sağlanmasından, kamuoyuna şeffaf ve güven veren güncel bilgi verilmesinden ve bu yolla insanların kurallara uymasını sağlamaktan sorumlu olan esas kişidir. Salgınla ilgili mantıklı, bilimsel verilere dayalı ve sonuç alıcı kararlar en erken zamanda alınmalı ve uygulanmalıdır.
Siz sağlıkçıların önerilerini sulandırmadan doğru kararları alın, biz size Halkın Partisi olarak yapıcı muhalefet anlayışıyla gereken desteği vereceğiz.”
Voice of the Island

Benzer Haberler

Küresel piyasalarda önümüzdeki hafta gözler Fed’in faiz kararına çevrildi

AA

Akşener’den İYİ Parti kurultayında “veda” konuşması

BBC Türkçe

Uzmanından “endokrin bozucu kimyasallar” uyarısı

AA

İnşaat alanında ölü olarak bulunmuştu, polisten yeni açıklama!

Voice Kıbrıs Haber

Güçlüsoy “Yeni bir üniversiteden, yeni bir rapor istemesi kararı olumlu”

TAK

Rum Başsavcı Sayıştay Başkanını mahkemeye verdi

TAK