FeaturedKIBRIS

Polisten uyuşturucu operasyonu, 1 kilo esrar ele geçti

Boğazköy’de Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyon sırasında 31 yaşındaki A.Ç.A., yönetimindeki HL 818 plakalı jeep araç ile Boğazköy-Piknik alanı arasındaki yolda süratli ve dikkatsiz bir şekilde narkotik ekiplerinin dur emrine uymayarak, kaçmaya çalışırken yolun sağından çıktı ve kaza yaptı.

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre bugün saat 17.30 sıralarında adı edilenin tasarrufunda yaklaşık bir kilo ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındı.

Mesele ile ilgili olarak yürütülen ileri soruşturmada mesele ile bağlantısı olduğuna inanılan 31 yaşındaki S.A.’nın Lefkoşa’daki ikametgâhında yapılan aramada yaklaşık bir gram kokain türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve yaklaşık yarım gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındı.

Trafik kazası sonucu hafif şekilde yaralanan A.Ç.A. Lefkosa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavsini müteakip taburcu oldu.

Bahse konu şahıslar tutuklandı. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.


Benzer Haberler

Galatasaray’dan 6 gollü galibiyet: Süper Lig’de yeni rekor

NTV

19’uncu İpek Koza Festivali tamamladı

Voice Kıbrıs Haber

TürkBankası bahar etkinliğinde ana tema yine “ Sürdürülebilir Bir Gelecek ” oldu

Voice Kıbrıs Haber

Zanlı “Kimse para vermedi, 4 gün aç kalınca polise gittim”

Voice Kıbrıs Haber

Tatar İİT Zirvesi’nde konuştu “Kıbrıs Türk Halkının maruz bırakıldığı İnsan Haklarını ihlallerine yönelik somut adımlar atmalıyız”

TAK

Büyükkonuk Eko Gün’deki etkinlikler iptal edildi

TAK