FeaturedKIBRIS

Polisiye olaylar… KKTC’de neler yaşandı?

Polis Basın Subaylığı’ndan alınan bilgilere göre, “hırsızlık” suçundan iki kişinin tutuklandığı,  “18 yaşından küçük kişilere tütün ürünü satmak” suçundan bir işletmeci hakkında yasal işlem başlatıldığı bildirildi.

“HIRSIZLIK”
12 ve 16 Mart 2022 tarihlerinde, Demirhan’da, yapımı devam etmekte olan bir binanın arazisi içerisinde bulunan muhtelif ebatlarda, 4.200 TL değerindeki muhtelif inşaat demirleri çalınmıştır.
Olay polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen soruşturma kapsamında, meselede zanlı olarak görülen S.D.(E-25) ve S.B.(E-27) tutuklanmıştır. Soruşturma devam etmektedir.

“18 YAŞINDAN KÜÇÜK KİŞİLERE TÜTÜN ÜRÜNÜ SATMAK”
12.03.2022 tarihinde, Gazimağusa’da, Baykal bölgesinde faaliyet gösteren bir marketin on sekiz yaşından küçük bir şahsa tütün ürünü sattığı tespit edilmiştir. Bahse konu market işletmecisi hakkında yasal işlem başlatılmış olup, soruşturma devam etmektedir.

“YANGIN”
1. 16.03.2022 tarihinde, saat 08:20 sıralarında, Karaoğlanoğlu’nda faaliyet gösteren bir araç kiralama şirketinin depo bölümünde bulunan faal durumdaki araç yıkama makinesinin kısa devre yapması sonucu bir yangın meydana geldi. Yangın İtfaiye ekipleri tarafından söndürülmüş olup yangın sonucu, bir adet araç yıkama makinesi, elektrik sayacı, alüminyum merdiven, 40 adet araç cam sileceği ve 4 metre karelik tavan kaplaması yanarak zarar görmüştür. Soruşturma devam etmektedir.

2. 16.03.2022 tarihinde, saat 15:00 sıralarında, Girne’de Semih Sancar Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir işletmeye ait jeneratörün kısa devre yapması sonucu bir yangın meydana geldi. Yangın İtfaiye ekipleri tarafından söndürülmüş olup yangın sonucu, bir adet 10 KW’lık jeneratör ve iki adet klima dış ünitesi tamamen yanmıştır. Soruşturma devam etmektedir.

3. 16.03.2022 tarihinde, saat 14:00 sıralarında, Gaziveren’de, Afrodit sitesinde bulunan Gürsel ALAN’a ait ikametgah içerisinde, klimanın iç ünitesinde oluşan kısa devre sonucu bir yangın meydana geldi. Yangın İtfaiye ekipleri tarafından söndürülmüş olup yangın sonucu, bir adet klima iç ünitesi ve çek-yat koltuk tamamen yanmış, 20 metre karelik alan ise çıkan dumandan islenmiştir. Soruşturma devam etmektedir.


Benzer Haberler

Gençlik Dairesi’nin düzenlendiği Genç Enerji Video İçerik Yarışması’nın kazananları açıklandı

TAK

Güney’de kanser hastasını tedavi gördüğü merkezden kovdular

TAK

“Poliçeler (Değişiklik) Yasa Tasarısı” Meclisten geçti

TAK

Altın fiyatlarında düşüş!

NTV

Sahte diplomadan tutuklanan Remziye Seven’in evinde gizli ibareli belgeler bulundu!

Voice Kıbrıs Haber

Ege Denizi’nde deprem!

AA