FeaturedKIBRIS

Nicosia New Generation Lions Kulübü’nün bağış etkinlikleri devam ediyor

Kuzey Kıbrıs, undistricted (müstakil) bölgenin bağımsız ve bireysel Lions derneklerinden olan, Çocukluk Çağı Kanseri İhtisas Kulübü olarak kayıtlı, Nicosia New Generation, iki bağış aktivitesi ile toplumsal yardım çağrısı yapan Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı ile ZAYDER – Zeytin Ağacı Eğitim ve Yardımlaşma Derneği’ne ziyaretler gerçekleştirerek, bağışlarda bulundu.
Kemal Saraçoğlu Kanser Vakfı’na yapılan ziyarette kitap bağışında bulunan Lionlar, satışlardan elde edilen gelirle kanser hastalarının ilaç masraflarının karşılanmasına katkı sağlamayı hedefliyor. Pek çok kitap bağışı yapan Nicosia New Generation Lionları, Vakıf çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Aynı gün içerisinde ZAYDER – Zeytin Ağacı Eğitim ve Yardımlaşma Derneği’ne de uğrayan New Generation üyeleri,  kitap ve eşya bağışları gerçekleştirdi. Satışlardan elde edilen gelirlerin çok amaçlı ihtiyaçlar için kullanıldığı ZAYDER hizmet yelpazesinin detayları hakkında bilgi alan Lionlar,  ülkemizde türünün tek örneği olan sivil toplum kuruluşunun hedeflerini yerinde inceledi.
Çocuklar ve Aileler için destek verebileceğimiz önemli sivil toplum kuruluşları arasında yer alan ZAYDER, Özel Gereksinimli Bireyler, Şiddet Mağduru ve Kadın Sığınma, Hasta ve Yaşlılarımız başta olmak üzere, Gıda ve Giyim Bankası hizmeti de sunuyor.

Benzer Haberler

11 bin sterlin ve 180 bin TL çalan kadın tutuklandı!

Voice Kıbrıs Haber

Aracın çarptığı bisiklet sürücüsü yaralandı!

Voice Kıbrıs Haber

İsrailliler esir takası anlaşması ve Netanyahu’nun istifası için yine sokaklara indi

AA

Antarktika’ya düşen gök taşları küresel ısınma nedeniyle tehdit altında

AA

Nöbetçi eczaneler (28 Nisan 2024)

Voice Kıbrıs Haber

İsias Davası için Adıyaman’a giden KKTC heyeti adaya döndü

BRT