EkonomiFeatured

Near East Bank’tan piyasalara bayram kredisi dopingi

Near East Bank, artan ihtiyaçların hızlı ve kolayca karşılanabilmesi amacıyla, Ramazan Bayramı’na özel kredi paketi hazırladı.

Kolay ödeme seçeneğiyle bütçeyi rahatlatacak ve aylık %4,08’den başlayan faiz oranı, 36 ay kadar vade olanağı ile hazırlanan Bayram Kredisi, 1.000.000 TL’ye kadar kullandırım özelliği ile de ihtiyaçlara hızlı çözüm sunuyor.

Bu yıl bayram kredisi kullanan müşterilere hediyeler ise çeşitlendirildi. Çekilişle otel konaklama, akşam yemeği, alışveriş hediye çeki ve her başvuru sahibine saglık sigortası hediyeleri kampanyaya dahil edildi.

Kredi kullananan müşteriler arasından 15 kişiye çekilişle Mimoza Beach Hotel, Dorana Hotel ve Park Palace Hotel’de bayramın 1. ve 2. gecesi çift kişilik otel konaklama hediye edilecek. Kıbrıs’ın en güzel sahilinde Gazimağusa Yeniboğaziçi plajında bulunan Mimoza Beach Hotel’in eşsiz deniz manzarasına karşı huzurlu ve konforlu odalarında konaklayarak ve Girne’nin yükselen yıldızları Dorana Hotel ve Park Palace Hotel’de ise şehrin modern yapısı ve tarihle içiçe huzurlu bir konaklama ve eşsiz lezzetler eşliğinde unutulmaz bir bayram tatili yaşayayabileceksiniz. Bu yıl konaklama ödülü dışında 5 çifte kebapseverlerin adresi The Kebap House’da akşam yemeği ve 5 kişiye 2000 TL değerinde alışveriş çeki hediyeleri de eklendi.

Ayrıca, 25.000 TL ve üzeri Bayram Kredisi alan müşterilerimize, 50.000 TL’ye kadar yatarak tedavi teminatı, acil durumlarda oluşabilecek ağır maliyet güvencesi, yurt içi anlaşmalı ve anlaşmasız tüm kurumlar ile yurt dışında da teminat limitleri kapsamında sağlık giderlerinizi karşılayacak Hesaplı Sağlık Sigortasını hediye edilecek.

Near East Bank Genel Müdür Yardımcısı Timuçin Samancıoğlu, özel dönemler ve bayramlarda her türlü koşulda müşterilerin ihtiyaç duyduğu nakde finansal destek sunarak kredi arayışında özellikle ilk tercih olmaya devam etmek istediklerini belirterek;

“2024 de kredi kampanyalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz,  Ramazan Bayramı  gibi özel bir dönem için, müşterilerimizin bayram öncesi her türlü ihtiyaçlarında kullanabilecekleri “Bayram Kredisi”kampanyamızı şubat ayı ile birlikte  başlattık. Finansal  açıdan müşterilerimizin yanında olurken ürüne dahil ettiğimiz hediyelerimizle de onları düşünen bir banka olduğumuzu da bilmelerini istedik. Kurban Bayramı için de hazırladığımız uygun faiz oranlı Bayram Kredimize başvuran müşterilerimize aynı zamanda 50 bin TL teminatlı Hesaplı Sağlık Sigortası sunuyoruz. . Finans ürünlerimizi ve hizmetlerimizi geliştirerek daha kolay, hızlı ve çözüm odaklı yaklaşımlar sunmaya devam edeceğiz.” dedi.


Benzer Haberler

Güney Kıbrıs ile Kırgızistan arasında çifte vergilendirmeyi önleme anlaşması imzalanacak

Voice Kıbrıs Haber

“Timsah Ateşi” seyirciyle buluştu

Voice Kıbrıs Haber

DAÜ: “DAÜ İletişim Fakültesi Yüksek Lisans Programı ilk 5’te yer aldı”

Voice Kıbrıs Haber

İkamet izinsiz 4 kişi tutuklandı

Voice Kıbrıs Haber

Trafik denetimlerinde 3 sürücü tutuklandı, 49 araç trafikten men edildi

Voice Kıbrıs Haber

Gazimağusa – Karpaz Anayolu’nda kaza: Alkollü sürücü tutuklandı

Voice Kıbrıs Haber