Ekonomi

Near East Bank’ın Sevgililer Günü Kredi kampanyası devrede

Near East Bank’ın her sene gelenekleşen ve Ocak ayında müşterilerinin kısa süreli ihtiyaçlarını karşılayarak finansman desteği sunduğu Sevgililer Günü Kredi kampanyası devrede.

Near East Bank Sevgililer Günü kredisi, hediye alışverişlerinde ve kısa süreli ihtiyaçlarda harcamaları kolaylaştırarak, 36 aya kadar vade imkanı ve hızlı onay süreciyle önemli bir çözüm sağlıyor Bu yıl da kredinin özel avantajları her anlamda müşterileri memnun edecek şekilde hazırlandı. Bu avantajlardan biri Sevgililer Günü Kredisine başvuran müşterilere, 20.000 TL’ye kadar yatarak tedavi teminatı, acil durumlarda oluşabilecek ağır maliyet güvencesi, yurt içi anlaşmalı ve anlaşmasız tüm kurumlar ile yurt dışında da teminat limitleri kapsamında sağlık giderlerinizi karşılayacak Hesaplı Sağlık Sigortası hediyesi sunulması. Bunun yanı sıra kredi başvurusu yapan 15 kişiye çekilişle çift kişilik otel konaklama ve akşam yemeği hediye edilecek. Sevgililer Günü Kredisi kullanan 15 şanslı çifte bu yıl Mimoza Beach Hotel, Dorana Hotel ve Park Palace Hotel’de romantik bir akşam yemeği ve konaklama hediye edilecek. Ayrıca sürpriz hediye çekleri de verilecek.

Mimoza Beach Hotel, Sevgililer Günü’nü güzel bir anıya dönüştürmek için, canlı müzik eşliğinde baş başa romantik bir akşam yemeği ve çiftlere özel konaklamalı program hazırladı.

Dorana Hotel’de kebap tutkunlarının favori adresi Dora Restoran’da sadece romantizmi değil lezzeti de en üst seviyede yaşamak isteyen çiftleri, 14 Şubat’ta Sevgililer Gününe özel menüsü ve canlı müzik performansı ile unutulmaz bir akşama davet ediyor.

Park Palace Hotel ise, 16 Şubat’ta canlı müzik eşliğinde akşam yemeği ve sabah piyano eşliğinde özel kahvaltı ve brunch programı ile misafirlerini ağırlayacak.

Başvurular sonrasında kredi kullanan müşteriler arasından yapılacak çekilişle talihliler belirlenecek ve muhteşem hediyelerden birine katılma şansı elde edecek.

Kredi kampanyası hakkında bilgi veren Near East Bank Genel Müdür Yardımcısı Timuçin Samancıoğlu;
“ Bankacılık ürünlerimizde müşteri memnuniyetini arttırmak amacı ile sürekli geliştirmeler yapıyor farklı özellikler ekleyerek kredi kampanyalarımızı müşterilerimize sunuyoruz. Bu sene de Sevgililer Günü Kredimize eklediğimiz özelliklerle hem krediye başvuru imkanını arttırmak, faiz oranını en uygun şekilde sunmak ve vade süresi ile ödeme kolaylığı sunarak müşterilerimizin kısa süreli ihtiyaçlarını karşılamalarına finansal destek sağlıyoruz. Müşterilerimizi finansal açıdan korumak ve güven duymalarının sağlamanın yanı sıra sağlık harcamalarına yönelik ihtiyaçlarına acil çözüm sunarak Hesaplı Sağlık Sigortası hediyesini bu kampanyamıza dahil ettik. 20.000 TL’ye kadar yatarak tedavi teminatından faydalanabilinen Hesaplı Sağlık Sigortasıyla büyük ve geniş kapsamlı rahatsızlık, hastalık, kaza vb. acil durumların ağır maliyetleri güvence altına alınıyor.

Kampanyamıza geçtiğimiz sene eklediğimiz otel konaklama ve akşam yemeği hediyesi ile oldukça talep aldık ve çok beğenildi bu yılda benzer bir hediye imkanını yeniden sunarak otelleri de genişlettik. Kredi başvurusu yaparak kullanan müşterilerimiz arasından çekilişle 15 müşterimize çift kişilik akşam yemeği ve konaklama hediye ediyoruz. İskele Mimoza Beach Hotel ve Girne’de Dorana Hotel ve Park Palace Hotel’de geceye özel etkinlikler hazırlandı. Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutan bir banka olarak fayda sağlayan kredi kampanyaları sunmaktan memnuniyet duyuyoruz.” dedi.


Benzer Haberler

Döviz piyasalarında son durum

Voice Kıbrıs Haber

Borsa günü rekorlarla tamamladı

AA

Altın fiyatları altı hafta sonra haftayı ekside kapamaya hazırlanıyor

NTV

Küresel piyasalar karışık seyrediyor

AA

Sterlin ve Euro’da son rakamlar! (26 Nisan 2024 döviz kurları)

Voice Kıbrıs Haber

Sterlin ve euro hareketlendi

Voice Kıbrıs Haber