Ekonomi

Near East Bank Kiosk ve ATM hizmeti ile her zaman her yerden işlem yapabilme imkanı sunuyor

KKTC bankacılık sektöründe değişimin öncüsü olan Near East Bank, 3 yıldır dijital dönüşüm vizyonu ve inovasyon odaklı yatırımlarla iş süreçlerini sürekli mükemmelleştirmeye devam ediyor.

Yeni teknolojiler kullanarak oluşturduğu bankacılık ürünleri ve hizmetlerde sektörün sınırlarını genişleterek, en zorlu dönemlerde bile müşterilerinin hayatlarını kolaylaştıran Near East Bank,” en iyi hizmet ” misyonu ile ilerliyor.

Geçtiğimiz yıldan bugüne pandeminin yarattığı ekonomik daralma ile ihtiyaçların ertelenmesi, kredi geri ödemelerinde sıkıntılar gibi finansal zorlukların yanısıra bankacılık işlemlerinin alınan önlemler sebebi ile fiziken yapılabilmesini kısıtlayan ve benzer olumsuz tüm koşulları en aza indirgemeyi hedefleyen Near East Bank,  diğer tüm hizmetlerinde de müşteriler için kolaylık sağlamaya ve onların yanlarında olmaya devam ediyor.

İçinde bulunduğumuz bu yeni dönemde bankacılık uygulamalarını sunma yolunda önemli adımlar atan Near East Bank,  internet ve mobil bankacılık kanalları ile işlemlerin temassız, zamandan ve mekandan bağımsız yapılabilmesine imkan sağlarken, alternatif dağıtım kanallarından Kiosk ve Near East Bank ATM’leri ile  de kolaylıkla işlem yapılabilmesi ve adanın her bölgesinden bu cihazlara erişilebilmesini sağlanmakta.

Ada genelinde 51 ATM ‘si ve 151 CardPlus ortak ATM’si ile hizmet veren Near East Bank, yaygın kiosk ağı ile de birçok ödemeyi kiosk cihazlarını kullanarak 7/24 yapılabilmesini sağlıyor.

Alınan verilere göre; nakit çekme işlemlerinin yüzde 89’u, nakit yatırma işlemlerinin yüzde 61’i ATM ve Kiosk’ler kullanılarak gerçekleştiriliyor. Son yıllarda ise ATM’ler sadece para çekme-yatırma makineleri değil; havaleden, Döviz Alım-Satım’a , EFT’den kurum fatura ödemelerine kadar birçok işlemin şubeye gitmeden yapılabildiği yaygın bir kanal.

Near East Bank’ın işlem hacmi açısından en yoğun alternatif kanalları olan ATM ve Kiosk’lerini her geçen gün yeni lokasyonlarda arttırmayı hedefliyor.

Near East Bank ayrıca adanın her bölgesine hizmet götürerek; müşterilerine Girne, Alsancak, Lapta, Dikmen, İskele, Akdoğan, Mehmetçik, Yeni Erenköy ve Güzelyurt Belediyelerine bağlı 58 lokasyonda  bulunan 72 adet Kiosk cihazından; Kıb-Tek, Lifecell, ön ödemeli su sayacı kontör yüklemesi, Vodafone ve Turkcell fatura ödemeleri, Vodafone ve Turkcell kontör yükleme, Vodafone ve Turkcell paket yükleme, Belediye temizlik ücreti, Belediye emlak vergisi, Belediye sağlık ücreti, Belediye trafik cezası ve daha birçok Belediye fatura ödemeleri için kolaylık sağlıyor. Ödemeler ise kredi kartı veya nakit kullanılarak yapılabiliyor. Ayrıca  www.paypointcyprus.com adresini ziyaret ederek de Sanal Pos ile ödemeler gerçekleştirilebiliyor.

Kiosk ödeme sistemi sayesinde belediyelerden hizmet alan aboneler fatura ödemeleri için belediye veznelerinde sıra beklemek veya kalabalık ortamlarda bulunmak zorunda kalmadan günün her saati kiosk cihazlarından ödemelerini yapabiliyor, toplum sağlığını ciddi tehdit eden salgınların neden olabileceği sağlık risklerine karşı da korunmuş oluyorlar.

Kiosk cihazlarının ve ATM’lerin hangi lokasyonda olduğunu öğrenmek isteyen müşteriler www.neareastbank.com web adresini ziyaret ederek bölgelerine en yakın Kiosk ve ATM’leri görebiliyorlar.

Haskasap

Near East Bank olarak öncelikli hedeflerinin tüm iletişim kanallarında müşteri deneyimini arttırmak, yenilikçi çözümlerle sunmak olduğunu belirten Near East Bank Genel Müdür Yardımcısı Enver Haskasap, “ Her sektöre her müşteriye dokunduğumuz ve çeşitlendirdiğimiz ürün ve hizmetlerimizin yanı sıra KKTC geneline yayılmış hizmet altyapımızla 7/24 müşterilerimizin yanında olmayı başardık ve önümüzdeki dönemlerde yeni projelerle, hizmetlerle müşteri deneyimlerine yenilikler katacağız ” ifadelerini kullandı.

Dijital dönüşüm yolculuğunda atılan her adımın, bankacılık ve müşteri deneyiminin kaçınılmaz unsurları olan; güven ve zaman kavramlarının doğru ve etkili kullanımını olumlu yönde etkilediğinin altını çizen Haskasap,  gerçekleştirdikleri teknoloji yatırımlarıyla müşterilerine kolay kullanabilecekleri, işlemlerini saniyeler içinde yaparak hayatlarını kesintisiz bir biçimde sürdürecekleri bir bankacılık deneyimi yaşatmak için çalışmalarını istikrarlı bir biçimde sürdürdüklerini söyledi.

Voice Kıbrıs Haber/LHA


Benzer Haberler

Euro ve Sterlin’de son durum

Küresel piyasalar karışık seyrediyor

AA

Brent petrolün varili uluslararası piyasalarda 86,44 dolardan işlem görüyor

Sterlin ve Euro’da son rakamlar (23 Kasım 2022 döviz kurları)

Voice Kıbrıs Haber

“Son günlerde patates ve domates altın değerinde”

Voice Kıbrıs Haber

Altın fiyatlarında son rakamlar

NTV