FeaturedKIBRIS

Meyhanede olay çıkartı, işletmeciyi darp etti!

(Kamalı Haber)-Gönyeli‘de faaliyet gösteren bir meyhanede olay çıkaran, işletmeciyi darp edip, gözlüğünü kıran zanlı “Kasti Hasar, Darp, Sarhoşluk, Rahatsızlık, Uygunsuz Tavır Hareket” suçlarından tutuklanarak,  mahkemeye çıkarıldı.

Polis memuru Fırat Uluç mahkemede olguları aktardı.

Polis, 11.04.2024 tarihinde saat 22:20 raddelerinde Gönyeli’de faaliyet gösteren meyhane içerisinde müşteri olarak bulunan zanlının, 397 promil alkollü içki tesiri altında bulunduğu bir sırada makul mazereti olmaksızın yüksek sesle bağırdığını, “Fenerbahçe 3-0dayak yerken sesleri çıkmazdı 2-3 oldu konuşmaya başladılar ” deyip rahatsızlık yaparak ellerini gelişi güzel sallayarak uygunsuz tavr-ı hareket’te bulunduğunu söyledi.

Polis, zanlının kendisini uyaran işletme sahibi E.T.’ye “bu iş burada bitmeyecek ben sana gününü göstereceğim sen benim kim olduğunu bilmen” diyerek E.T.’yi elleri ile göğsünden ittirip darp edip, takmakta olduğu Vakko marka gözlüğünü yere düşürdükten sonra sağ ayağı ile üzerine basıp sol gözlük camının çatlamasına sebep olup tahmini 2 bin TL kasti hasara uğrattığını belirtti.

Polis, olay mahalinde tespit edilen zanlının karakola celp edileceği sırada makul mazereti olmaksızın yüksek sesle bağırıp çağırmak suretiyle rahatsızlık yaptığını, akabinde zanlı suçüstü hali gereği tutuklandığını belirtti. Polis, soruşturmanın tamamlandığını, zanlının eş durumundan dolayı muafiyeti olup KKTC’ de ikamet ettiğini belirterek, ileride davalarında hazır bulunmasını sağlamak maksatlı mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlanmasını talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Zehra Yalkut Bilgeç, zanlının 20 bin TL nakit teminat yatırması, bir kefilin 300 bin TL kefalet senedi imzalaması, yurt dışına çıkış yasağı ve haftada bir gün ıspat-ı vücut yapması şartlarıyla tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

 


Benzer Haberler

Üstel “Yeni Girne Hastanesi’nin yılsonuna kadar hizmete girmesi hedefleniyor”

TAK

Borsa günü düşüşle tamamladı

AA

12. Mormenekşe Enginar Festivali 3-5 Mayıs’ta yapılıyor

TAK

Amalthea Operasyonu için ABD’den onay bekleniyor

KHA

Zanlı 15 günü aşmayacak bir süreyle cezaevine gönderildi!

Voice Kıbrıs Haber

Yunanistan’ın, Türk vatandaşlarına ekspres vize uygulaması 10 ada için geçerli olacak

AA