FeaturedKIBRIS

Mamedova teminata bağlandı




İbrahim Atar’ın yaşamını kaybettiği trafik kazasının sorumlusu olarak tutuklanan araç sürücüsü Dilnaz Mamedova aleyhindeki soruşturma tamamlandı

Lefkoşa-Girne Anayolu’nda 27 Nisan tarihinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişinin ölümüne 3 kişinin de yaralanmasına sebep olmakla suçlanan Dilnaz Mamedova aleyhindeki soruşturma tamamlandı.

Mamedova aleyhinde alınan 2 günlük tutukluluk süresinde, polis kazayı gören görgü tanıklarının ifadesine ulaşarak soruşturmasını tamamladı.

Aynı araçta yolcu olarak bulunan Feray Okuçlu, Umut Şanverdi ve Hüseyin Doğan’ın sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Mamaedova, dün ek tutukluluk talebiyle yeniden mahkemeye çıkarıldı.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar, zanlının davaları görüşülünceye kadar yurt dışına çıkışını yasaklayarak, 8 bin TL nakdi, Kuzey Kıbrıs vatandaşı 2 kişinin imza edeceği 50’şer bin TL’lik kefalet senedi ile serbest bırakılmasına karar verdi.

Reynar, ayrıca Mamedova’nın Davasları tamamlanıncaya kadar sürüş ehliyetine el konulmasına emir verdi.

Doğan hayati tehlikeyi atlattı

Lefkoşa Trafik Şubesi’nde görevli polis çavuşu Hatice Zeybek zanlı Dilnaz Mamedova’nın önceki gece yönetimindeki ED 760 plakalı salon aracı ile Girne’ye doğru seyrettiği esnada direksiyon hâkimiyetini kaybettiğini anlattı.

Polis çavuşu Hatice Zeybek, zanlının dikkatsizlik sonucu kaybettiği direksiyon hâkimiyeti nedeniyle, yönetimindeki araç ile yolu ikiye ayıran refüje çarptıktan sonra yolun soluna doğru savrularak yolun solundan çıkıp akasya ağaçlarına çarparak durduğunu anımsattı.

Polis çavuşu Hatice Zeybek, Dilnaz Mamedova’nın kullanımındaki ED 760 plakalı araçta yolcu olarak bulunan İbrahim Atar, Feray Okuçlu Hüseyin Doğan ve Umut Şanverdi’nin Lefkoşa Hastanesi’ne kaldırıldığını, Atar’ın ise yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığını kaydetti.

Zeybek, araçta yolcu olarak bulunan Okuçlu , Şanverdi ve Doğan’ın  normal serviste tedavilerinin devam ettiğini dikkati çekti.

Polis çavuşu, zanlı aleyhindeki soruşturmanın tamamlandığını belirterek uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Kaynak: HAVADİS






Benzer Haberler

Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği “Deprem davalarında infaz indirimi uygulanması kabul edilemez”

TAK

Uzay çöpleri geleceğin uzay araçlarına dönüşebilir

Voice Kıbrıs Haber

Kuyumcudaki kolyeyi yutarak hırsızlık yapan şüpheli tutuklandı!

AA

Döviz piyasaları dalgalı seyrediyor!

Voice Kıbrıs Haber

On günlük bütçe maratonu pazartesi başlıyor!

TAK

İran’da eşini öldüren adam, halkın önünde idam edildi

AA