Spor

juventus finale göz kırptı

Şampiyonlar Ligi yarı final ilk karşılaşmasında Fransız ekibi Monaco, evinde İtalyan devi Juventus’u ağırladı. Juventus, sahadan Arjantinli golcü Higuain’in golleriyle 2-0 galip ayrıldı.

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final karşılaşmasında Monaco, evinde İtalyan devi Juventus’u ağırladı. Dakika 24’te Higuain ile öne geçen Juventus, ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

İkinci yarıda da baskılarını sürdüren Juventus, dakika 59’da bir kere daha Higuain’le golü bularak skoru 2-0’a getirdi. Kalan dakikalarda gol olmayınca, Juventus deplasmanda Monaco’yu 2-0 mağlup ederek İtalya’ya avantajla döndü.

MONACO: 0 – JUVENTUS: 2 – (24′ ve 59′ Higuain)

STAT: Louis II
SAAT: 19.45
HAKEM: Mateu Lahoz

MONACO: Subasic, Fabinho, Glik, Jemerson, Sidibe, Dirar, Bakayoko, Silva, Lemar, Mbappe, Falcao
YEDEKLER: De Sanctis, Toure, Raggi, Jorge, Cardona, Moutinho, Germain
TEKNİK DİREKTÖR: Leonardo Jardim

JUVENTUS: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Dani Alves, Pjanic, Marchisio, Alex Sandro, Dybala, Mandzukic, Higuain
YEDEKLER: Neto, Lichtsteiner, Benatia, Asamoah, Rincon, Lemina, Cuadrado
TEKNİK DİREKTÖR: Massimiliano Allegri

İKİ TAKIM YARI FİNALE NASIL GELDİ?

MONACO

Monaco Şampiyonlar Ligi’ne E Grubu’nda başladı. Fransız temsilcisi Bayer Leverkusen, Tottenham ve CSKA Moskova’nın bulunduğu grupta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 11 puan topladı. Monaco bu performansıyla ikinci tura lider olarak yükseldi.

İkinci turda Manchester City ile eşleşen Fransız ekibi ilk maçı 5-3 kaybetmesine rağmen evindeki maçı 3-1 kazanarak tur atladı. Monaco çeyrek finalde karşılaştığı Borussia Dortmund’u ise deplasmanda 3-2 ve evinde 3-1’lik skorlarla yenerek yarı finale geldi.

JUVENTUS

İtalyan devi Juventus ise turnuvaya H Grubu’nda başladı. Sevilla, Lyon ve Dinamo Zagreb ile aynı grupta yer alan Juventus grubu 4 galibiyet, 2 beraberlikle namağlup tamamladı ve lider olarak son 16 turuna yükseldi.

Son 16 turunda Porto ile eşleşen Juventus deplasmanda 2-0, evinde ise 1-0 galip gelerek son 8’e kaldı. Çeyrek finalde ise kupanın favorilerinden Barcelona ile karşılaşan İtalyanlar, 3-0 ve 0-0’lık sonuçlarla yarı finale adını yazdırdı.


Benzer Haberler

Lefkoşa derbisi Çetinkaya’nın

BRT

Burhan Yetkili Anı Satranç Turnuvası’nda ödüller verildi

Voice Kıbrıs Haber

Derbide kazanan Fenerbahçe

NTV

Süper Lig’de sona doğru

BRT

Klasikler hazine arayacak

Voice Kıbrıs Haber

KKRKD Ralli Sprint Şampiyonası başlıyor

Voice Kıbrıs Haber