FeaturedKIBRIS

Demir çubukla kafasına vurdu

Bafra turizm bölgesinde sahilde yürüyüş yapan 16 yaşındaki kızı kendisi ile cinsel ilişkiye girmek istemedi diye döverek hastanelik eden Hamit Yılmaz mahkemeye çıkarıldı

Bafra’da yaşanan ve ülkede infiale neden olan 16 yaşındaki kıza cinsel saldırıda bulunup reddedilince kızı demir çubukla döverek hastanelik eden Hamit Yılmaz dün İskele Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Polis mahkemede Hamit Yılmaz’ın sahil şeridinde yürüyen ve Kuzey Kıbrıs’ta turist olarak bulunan Hollanda uyruklu kızla cinsel ilişkiye girmek istedikten sonra genç kızın reddetmesi üzerine olay yerinde bulduğu 138 cm uzunluğundaki inşaat demiri ile kızın kafasına defalarca vurup ağır yaraladığını açıkladı.

16 yaşındaki turist kız, çevrede bulunan diğer turistler tarafından saldırganın elinden kurtarıldı.

Başına aldığı darbelerden dolayı ciddi şekilde yaralanan turist kız Mağusa Devlet Hastanesine ardından ise Yakın Doğu Hastanesine sevk edilerek yoğun bakım servisinde müşahede altına alındı.

Hamit Yılmaz polis ekiplerinin düzenlediği operasyonla olaydan kısa bir süre sonra bir arazide tespit edilerek tutuklandı.

“Cinsel saldırı” ve “Ağır yaralama” suçlamaları ile İskele Kaza Mahkemesi’nde yargıç karşısına çıkarılan zanlı Yılmaz aleyhine 2 gün tutukluluk süresi temin edildi.

5 kez kafasına vurup öldürmeye çalıştı

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Ahmet Köse mahkemede verdiği ifadesinde, zanlı Hamit Yılmaz’ın, 2 Mayıs tarihinde Bafra’da turistlik bölge olan oteller inşaat bölgesindeki sahil şeridi içerisinde yürüyen Hollandalı turist kız ile ilişkiye girmek istediğini ancak zanlının genç kız tarafından reddedildiğini anlattı. Zanlının olay yerinde bulduğu 138 cm uzunluğundaki inşaat demiri ile Hollandalı turist kızın kafasına 5 kez vurup ağır yaraladığını açıkladı. Polis memuru Köse, kızın vücudunun muhtelif yerlerine de gelişi güzel vurduğunu, zanlının o sırada olay yerine yaklaşan insanları görerek hızlıca kaçtığını açıkladı.

Beyin travması geçirdi

Polis Memuru Ahmet Köse turist kızın, kendisine yardım eden şahıslar tarafından en yakın işletmeye götürüldüğünü ve ambulans çağırılarak yardım istendiğini açıkladı. 16 yaşındaki kızın önce Mağusa Devlet Hastanesi’ne ardından Yakın Doğu Hastanesi’ne götürülerek yoğun bakım servisinde müşahede altına alındığını belirten Köse, genç kızın başının 5 ayrı yerinde derin kesiklerin oluştuğunu ve beyin travması geçirdiğini açıkladı.

Olay yeri yakınındaki bir arazide yakalandı

Polis memuru olayın polise yansımasının ardından zanlı Hamit Yılmaz’ın olaydan birkaç saat sonra, polis ekibinin yaptığı operasyonla sahil şeridinden yaklaşık 5 km uzaklıkta arazide tespit edildiğini ve tutuklandığını açıkladı.

Köse, ayni gün zanlı Yılmaz’ın Sosyal Hizmetler uzmanı huzurunda gönüllü ifade vererek işlediği suçları itiraf ettiğini de açıkladı.

Kaynak: HAVADİS


Benzer Haberler

Devlet Emlak ve Malzeme Dairesi açık artırma usulüyle satış yapacak

TAK

Çalışma nedeniyle bazı bölgelerde su kesintisi olacak!

TAK

Altın fiyatları hareketlendi!

NTV

Türkiye Ticaret Bakanlığı, İsrail’le ticaretin tamamen durdurulduğunu duyurdu

AA

Ürün fiyatları tarladan market rafına gelene kadar 3 kat artıyor

TAK

Uluslararası Film Festivali’nin jüri üyeleri belli oldu

TAK