Kültür Sanat

 “Maksimum Sanat Minimum Risk Sanat Kampı” sergisi açılıyor

Maraş bölgesinde okuyan ilkokul öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen  “Maksimum Sanat Minimum Risk Sanat Kampı” sergisi yarın açılıyor.

Başbakanlık, Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı, Mağusa Kaymakamlığı ve Mağusa Belediyesi ile Sanat Terapi ve Kişisel Gelişim Merkezi işbirliğinde Maraş bölgesinde okuyan ilkokul öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen  “Maksimum Sanat Minimum Risk Sanat Kampı” sergisi  yarın açılıyor.

Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’ndan verilen bilgiye göre, Mağusa Belediyesi’ne ait Maraş Gelişim Akademisi’nde  Sanat Terapisti Bahar Çıralı başkanlığındaki Sanat Terapi ve Kişisel Gelişim Merkezi uzmanları eşliğinde şubat tatilinde Şht. Mustafa Kurtuluş İlkokulu, Polatpaşa İlkokulu, Şht. Zeki Salih İlkokulu ve Şht. Osman Ahmet İlkokulu’ndan 30 çocuğun katılımı ile gerçekleştirilen Sanat Kampı Sergisi’nin açılışı yarın saat 19.00’da Maraş Gelişim Akademisi’nde yer alacak.

Çocukların  “Maksimum Sanat Minimum Risk” etkinliğinde bireysel ve grup çalışması olarak  ürettikleri  eserlerin yer alacağı sergi, Cuma gününe kadar ziyarete açık  kalacak.

(TAK)


Benzer Haberler

12. Mormenekşe Enginar Festivali 3-5 Mayıs’ta yapılıyor

TAK

“Eklektik Manifest: Diaspora’nın İzleri Lefkoşa’da”

Voice Kıbrıs Haber

Büyükkonuk Eko Gün bu pazar

Voice Kıbrıs Haber

Şampiyon Melekler’in anısına “Yasak Şubat” adlı klip çekildi

TAK

Bellapais İlkbahar Müzik Festivali Trio Konseri ile devam ediyor

Voice Kıbrıs Haber

21. Orkide Yürüyüşü Dilekkaya Ormanı’nda gerçekleşti

Voice Kıbrıs Haber