FeaturedKIBRIS

Mağusa ve Lefkoşa’da hırsızlık ve sahtekarlıkla para temini!

Polisten alınan bilgilere göre, yaşanan hırsızlık ve sahtekarlık suçlarından dolayı tutuklamalar olduğunu duyurdu.

“MÜSTAHDEM TARAFINDAN HIRSIZIK, SAHTEKARLIKLA PARA TEMİNİ, HIRSIZLIK MAL KABULÜ  “

2022 yılı Ocak-Nisan ayları içerisinde, Gazimağusa’da faaliyet gösteren bir marketten    3420 TL değerinde olan muhtelif markalardaki toplam 13 karton sigara çalındı.

Olay polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen soruşturma sonucu, meselede zanlı olarak görülen bir şahıs tutuklanmış ve çalmış olduğu 13 karton sigarayı başka bir şahsa 2150TL karşılığında satarak sahtekarlıkla para temin ettiği tespit edilmiştir. Söz konusu çalıntı sigaraları piyasa değerinin altında satın aldığı tespit edilen şahıs da tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

“MÜSTAHDEM TARAFINDAN HIRSIZIK (GELİŞME), SAHTEKARLIKLA PARA TEMİNİ, HIRSILIK MAL KABULÜ  “

06.04.2022 tarihinde, Lefkoşa’da meydana gelen müstahdem tarafından hırsızlık olayı ile ilgili tutuklu bulunan bir şahsın yapılan ileri sorgulamasında, 2022 yılı Mart ayı içerisinde çalışmakta olduğu iş yerine ait 5000 TL değerinde olan 37 paket dekorasyon vidasını da çaldığı ve vidaların 20 paketini başka bir iş yerine satarak sahtekarlıkla para temin ettiği tespit edildi.

Söz konusu vidaları piyasa değerinin altında satın aldıkları tespit edilen iki şahıs tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

“VAHİM ZARAR”

06.04.2022 tarihinde, saat 20:00 sıralarında, Korkuteli’nde, bir şahıs aralarında yaşanan tartışma sonucu başka bir şahsın burnuna kafa atmak suretiyle burun kemiğinin kırılmasına sebep olmuştur. Bahse konu şahıs tespit edilerek hakkında yasal işlem başlatılmıştır. Soruşturma devam etmektedir.


Benzer Haberler

Kıbrıs Rum Savunma Bakanı Palmas “Halkın endişe etmesine gerek yok”

TAK

Gençler polise molotof kokteyli ve taşla saldırdı

TAK

Karamollaoğlu, genel başkanlıktan ayrılacağını açıkladı

AA

İTT Zirvesi başladı

TAK

Narkotik köpeği geçit vermedi!

Voice Kıbrıs Haber

İMO İş Sağlığı ve Güvenliği Çalıştayı’nın sonucunu açıkladı

Voice Kıbrıs Haber