FeaturedKIBRIS

Mağusa-Karpaz Anayolu’nda trafik kazası… 2 kişi yaralandı!

Mağusa-Karpaz Anayolu’nda bu sabah saat 09:10 sıralarında meydana gelen trafik kazasında, motorda bulunan baba ve kızı yaralandı.

Polis Basın Subaylığı’ndan alınan bilgiye göre; Beyarmudu’nda sakin 41 yaşındaki Mehmet Kaptan Debreli, motosikletle Mücahitler Çemberini döndüğü esnada direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu gerçekleşen kazada, kendisi ve motorda yolcu olarak bulunan 14 yaşındaki kızı Defne Çilem Debreli yaralandı.

Açıklama şu şekilde:

“Mağusa-Karpaza Anayolu’nda  bu sabah saat 09:10 sıralarında  Beyarmudu’nda sakin 41 yaşındaki Mehmet Kaptan Debreli  yönetimindeki PZ 020 plakalı motosiklet Mağusa istikametinden Karpaz istikametiğine doğru seyir halindeyken dikkatsizlik sonucu Mücahitler çemberini döndüğü esnada direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun solundan çıkarak 1.40 cm deriniliğindeki köprü ayağına çarptı.

Kaza sonucu sürücü Mehmet Kaptan Debreli ile motosiklette yolcu olarak bulunan 14 yaşındaki kızı Defne Çilem Debreli hastaneye kaldırılırken hastanede yapılan müdahalede Mehmet Kaptan Debreli, belinde kırık ve Defne Çilem Debreli’nin  ise omuriliğinde kırık tespit edildi.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor”


Benzer Haberler

Evinde ölü olarak bulundu!

Voice Kıbrıs Haber

Trafik ekiplerinin kontrol maksatlı durdurduğu araçta uyuşturucu çıktı!

Voice Kıbrıs Haber

Lefkoşa derbisi Çetinkaya’nın

BRT

21. Orkide Yürüyüşü Dilekkaya Ormanı’nda gerçekleşti

Voice Kıbrıs Haber

Hasipoğlu “İsias Davası’nın olası kasta dönmesi gerektiğini bir kez daha gözlemledik”

TAK

Güneyden kuzeye atılan uyuşturucuyu alırken yakalandı!

Voice Kıbrıs Haber