FeaturedKIBRIS

Loizidu konusunda Brüksel’de soru işaretleri

Rusya Başsavcılığı’ndan yetkililerle elektronik ortamda yaptığı yazışmaların basına sızmasının ardından resmen açığa alınan Kıbrıslı Rum Savcı Eleni Loizidu konusunun, gündemde kalmaya devam ettiği belirtildi.

Kathimerini gazetesi; “Lefkoşa’da Sinirlenme Brüksel’de Soru İşaretleri” başlıklı haberinde, Eleni Loizidu’nun, basına sızan e-mailleri konusunun, dünyanın gündemine de geldiğini, Associated Press, FOX News, Daily Mail ve Guardian gibi büyük haber ağlarının bu konuyu işlediğini yazdı. 

Gazete, bu konunun genişlemesine ilişkin olarak Brüksel’de soru işaretlerine neden olduğunu, Güney Kıbrıs Başkanlık düzeyinde ise bu konun göğüslenmesi için büyük bir hareketliliğin bulunduğunu belirtti. 

Güney Kıbrıs Hükümeti düzeyinde, gelecekte bu konunun göğüslenmediğine ilişkin suçlamalara maruz kalmamak için, AB’ye yanıtların verileceğini belirten gazete, bu konunun göğüslenmemesi durumunda, Güney Kıbrıs’ın, gerek AB içerisinde gerekse AB dışında, kendisini başka olayların önünde bulabileceğini de yazdı. 


Benzer Haberler

Bugün sağanak bekleniyor

Voice Kıbrıs Haber

Döviz piyasaları sakin seyrediyor

Voice Kıbrıs Haber

Yeşil Hat Tüzüğü’nün yürürlüğe girmesinin 20’nci yılı… Ledra Palace Otel’de etkinlik düzenlendi

TAK

“Serdal Gündüz, Ebeler ve Hemşireler Birliği’ne başvurması için yardım etti”

Voice Kıbrıs Haber

Şampiyon Melekler’in anısına “Yasak Şubat” adlı klip çekildi

TAK

Bazı bölgelerde 2 saatlik elektrik kesintisi yapılacak!

TAK