FeaturedKIBRIS

Lefkeliler Hanı Meydanı’nda ikinci el kitap pazarı etkinliği düzenlenecek

Sol Hareket Gençlik ve EDON, 19 Mart Cumartesi günü Lefkoşa Surlariçi bölgesinde bulunan Lefkeliler Hanı Meydanı’nda ‘İki Toplumlu İkinci El Kitap Pazarı’ etkinliği düzenliyor.

Organizatörler tarafından yapılan etkinlik açıklamasının tamamı şu şekilde;

“Eski, ikinci el kitap yoktur, okumadığınız, okumak için aldığınız her kitap yeni bir kitaptır. Yeni bir heyecan, yeni bir yolculuğa çıkmaktır.

Sol Gençlik ve Κεντρικό Συμβούλιο ΕΔΟΝ – Central Council EDON olarak düzenleyeceğimiz bu etkinlik ile kitap paylaşma ve kitap okuma farkındalığını arttırmayı hedefliyoruz. İkinci El Kitap Pazarı etkinliğine tüm okurları ve kitap dostlarını bekliyoruz.

Etkinliğimiz 19 Mart Cumartesi saat 09:00-16:00 saatleri arasında Lefkoşa Surlariçi, Lefkeliler Hanı Meydanında gerçekleşecektir.

Δεν υπάρχουν παλιά, μεταχειρισμένα βιβλία, κάθε βιβλίο που δεν έχετε διαβάσει, αγοράσει για να διαβάσετε, είναι ένα καινούργιο βιβλίο. Ένας νέος ενθουσιασμός είναι να ξεκινήσετε ένα νέο ταξίδι. 

Με αυτή την εκδήλωση, που θα διοργανώσουμε ως Αριστερή Κίνηση Νεολαία και ΕΔΟΝ, στοχεύουμε να αυξήσουμε την ευαισθητοποίηση για το μοίρασμα και την ανάγνωση βιβλίων. Περιμένουμε όλους τους αναγνώστες και τους φίλους του βιβλίου στην εκδήλωση Second Hand Book Market. 

Η εκδήλωσή μας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Μαρτίου, μεταξύ 09:00 και 16:00, στην πλατεία Λευκελιλέρ Χάνι, στην Περιτειχισμένη πόλη της Λευκωσίας.”


Benzer Haberler

Nöbetçi eczaneler (27 Nisan 2024)

Voice Kıbrıs Haber

2 zanlının ifadeleri teyit edilecek!

Voice Kıbrıs Haber

Hristodulidis Guterres’in 3’lü ya da 5’li görüşme önerdiğini savundu

TAK

ABD’de Republic First Bank kapatıldı

Voice Kıbrıs Haber

Savaşan, “Health Tourism Expo-Bakü” açılışında KKTC’yi temsilen konuşma yaptı

Voice Kıbrıs Haber

Güney Kıbrıs ile Kırgızistan arasında çifte vergilendirmeyi önleme anlaşması imzalanacak

Voice Kıbrıs Haber