FeaturedKIBRIS

KTBB Heyeti Macaristan’da temaslarda bulundu

Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği (KTBB) ve Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar başkanlığındaki bir heyet, Macaristan’da temaslarda bulundu.

KTBB Heyeti, Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de 4-8 Aralık tarihlerini kapsayan temasları kapsamında milletvekilleri ve belediye başkanları ile toplantı ve istişarelerde bulundu.

Türkiye’nin Budapeşte Büyükelçisi Ahmet Akif Oktay ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Budapeşte Temcilcilisi Selda Çimen ile biraraya gelen Özçınar başkanlığındaki heyet, Tapolca Belediye Başkanı Dobó Zoltàn, Meclis Üyesi Samu Tamás ve Kosd Belediye Başkanı Kürdi Ferenc ile de görüşerek istişarelerde bulundu.

Macaristan Parlamentosu’nu da ziyaret eden KTBB Heyeti, Macar Milletvekilleri Tokodi Marvell, Farkas Gergely ve Macaristan’ın Avrupa Konseyi Üyesi Samu Tamás ile de görüştü.

Heyet ayrıca, belediyeler arası tecrübe paylaşımı konusunda görüş alışverişi ve uygulamalarla ilgili bilgi edinme olanağı da buldu.

KTBB ve Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar’ın başkanlığındaki heyette, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Y. Benli, Çatalköy Belediye Başkanı Mehmet Hulusioğlu ve Uluslararası Delegasyon Sekreteri Hüseyin Köle yer aldı.


Benzer Haberler

Döviz piyasaları sakin seyrediyor

Voice Kıbrıs Haber

Yeşil Hat Tüzüğü’nün yürürlüğe girmesinin 20’nci yılı… Ledra Palace Otel’de etkinlik düzenlendi

TAK

“Serdal Gündüz, Ebeler ve Hemşireler Birliği’ne başvurması için yardım etti”

Voice Kıbrıs Haber

Şampiyon Melekler’in anısına “Yasak Şubat” adlı klip çekildi

TAK

Bazı bölgelerde 2 saatlik elektrik kesintisi yapılacak!

TAK

Mağusa’daki altı plaj 15 Mayıs itibarıyla hizmet vermeye başlıyor

TAK