Kıbrıs'ta YaşamMAGAZİN

Kıbrıs’ta Yaşam (8 Ekim Pazar)

Olgan Mustafa – VOI Magazin Sorumlusu

Merhaba sevgili okuyucularımız. Güzel bir hafta sonunun, güzel bir Pazar gününden sizlere kocaman; sevgi, huzur, mutluluk ve şans diliyorum.

Hayatımızın akışı içinde; hep koşuşturmak, bir şeyleri yerine oturtmak, halletmek adına yoğunlaşıyoruz. Ve bu yoğunluklarımızın içerisinde, kendimize ne kadar zaman ayırıyoruz? diye unutuyoruz zaman zaman…

Her şeye rağmen, şikayetlerimiz tatlılığı ile devam ediyor. Yaz gecelerinin yoğunluğu sanırım halen devam ediyor.

Açık hava alanları yavaş yavaş kapanıp, kapalı mekanlara taşınırken, eğlenceler de farklı organizelerde devam ediyor.

Böyle şeyler de hayatımıza renk katıyor. Sizleri magazin haberleriyle başbaşa bırakırken, haftaya buluşmak adına sevgiyle kalın diyorum.

Muhasebecisinin dolandırmasıyla kendisini 1 milyon liralık borcun içinde bulan ünlü manken , oyuncu ve sunucu Çağla Şikel, önceki gün Etiler de görüntülendi. Konuyla ilgili hukuki sürecin devam ettiğini belirten Çağla Şikel, daha fazla konuşamam dedi.


Kıbrıs sahnelerinin sevilen Azeri sanatçılarından Nigar, hayranlarının karşısına her Çarşamba Snap Bar’da, her Cuma akşamı Yeniboğaz içinde Aytotoro Meze Restorant’ta ve her Cumartesi Othello Meze Restorant’ta çıkıyor… Güzel sesi ve repertuarı ile dikkat çeken sanatçı, Kıbrıs sahnelerinin aranılan sanatçı ünvanını beraberinde taşımanın sevincini yaşıyor…


Sesi ve şarkıları ile gönüllere taht kuran ünlü sanatçı Yaşar, adını “Şehir Yalnızlığı” verdiği yeni albümü, en beğenilen çalışma sıralamalarında ilklerdeki yerini koruyor. Özellikle Seni Sevmeyi Sevmiyorum şarkısının, albümde en çok dikkat çeken şarkı olduğuda kulağımıza gelenler arasında…


Geçtiğimiz akşam, Gönyeli de faaliyet gösteren tarz ve şıklığıyla dikkat çeken Lungo Cafe, 1. yıl dönümlerini coşkuyla kutladılar. Gönyelinin sevilen ailelerinden Zorba ailesinin hayat verdiği Lungo Cafe, bir yıldan beridir müşterilerine; cafe, tatlı çeşitleri, kahvaltı, özel menü yemekleri ve nargile de, en iyi hizmeti vermenin gururunu yaşıyor. Bir yılın ardından bu özel günde çalışma ekibiyle birlikte, kalite ve müşterilerine en iyi hizmeti vermeye devam edeceklerini söyleyerek pastalarını kestiler…


Beşiktaş’ın ünlü futbolcusu Caner Erkin, yurt dışından ev isteyen eşini kıramadı ve ona 7 milyon dolara Miami Sunny İsles Beach’te, okyanus manzaralı lüks bir daire satın aldı. Dairenin en büyük özelliği ise kata kadar araçla çıkmak.


Yıllar önce Lefke Avrupa Üniversitesi’nde okuyan ve mezun olan Burak Aydoğdu ile Yener Küçükoğlu, okuldaki dostluklarını İstanbul’a taşıyarak devam ediyor .Geçtiğimiz günlerde yine ayni şekilde okul yıllarından devam eden ve evlenen bir başka dostları, Merve Ergül ile buluşup hasret gidermenin mutluluğunu yaşadılar.


Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk, 27 yaşına basan aşkı Tuvana Türkay’a 520 bin değerinde lüks bir otomobili hediye aldı. Güzel oyuncu sevgilisinin hediyesine, “bu kadar pahalı bir jesti kabul edemem” diyerek geri çevirince Alper’in gönlünü bir kez daha fethetti.


Kıbrıs sahnelerinin sevilen sanatçılarından Didem Gerçek ve İrem Barani, geçtiğimiz günler sahne dışında kendilerine de zaman ayırarak, Lefkoşa’da Galabalık Restorant’ta bir dostları ile buluşarak hasret giderdiler.


İstanbul’un başarılı mankenlerinden Asena Damla Sezgin, geçtiğimiz günlerde yeni yaşına sevenleri arasında girdi .Bizde bu güzelimizin doğum gününü kutlar hayırlı yaşlar dileriz.


Bir başka doğum günü haberimizde Güzelyurt bölgesinden…Yine bölgede sevilen simalardan Fuat Ozan’da, yeni yaşına sevenleri arasında girdi..Bizde Voıce of the Island ailesi olarak Fuat Oza’ ın da doğum gününü kutlar mutluluklar dileriz.

 



Benzer Haberler

Sezen Aksu uzun bir aradan sonra yeni şarkı çıkardı

Voice Kıbrıs Haber

Özkan Uğur’dan üzücü haber!

NTV

Ünlü oyuncu Eda Ece ile basketbolcu Buğrahan Tuncer evlendi

Voice Kıbrıs Haber

Al Pacino 83 yaşında dördüncü kez baba oldu

Voice Kıbrıs Haber

Athena Hakan Özoğuz son durumunu açıkladı

Voice Kıbrıs Haber

Özgü Namal 9 yıl sonra setlere dönüyor

Voice Kıbrıs Haber