MAGAZİN

Athena Hakan Özoğuz son durumunu açıkladı

Geçtiğimiz yıl lenf kanserine yakalanan Athena grubunun gitaristi Hakan Özoğuz sağlık durumuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Özoğuz, “Bildiğiniz üzere bir tedavi sürecindeydim ve artık bu sürecin sonuna geldiğimi sizlere haber vermek istiyorum.” sözleriyle sevenlerini sevindirdi.

Athena grubunun gitaristi ve Gökhan Özoğuz’un kardeşi Hakan Özoğuz, geçtiğimiz yıl lenf kanserine yakalanmıştı. Yaklaşık 1 yıldır tedavi gören Özoğuz, sağlığıyla ilgili son durum bilgisi verdi. Özoğuz, Her şey olması gerektiği gibi yolunda ilerliyor çok şükür. Şimdi artık konserlerde, projelerde ve albümlerde görüşmek dileğiyle, hoşça kalın.” dedi.

“ARTIK KONSERLERDE GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE”

Instagram hesabından video paylaşan Hakan Özoğuz, tedavi sürecinin sonuna geldiklerini belirtti. Özoğuz şunları söyledi: “Herkese selamlar. Bildiğiniz üzere bir tedavi sürecindeydim ve artık bu sürecin sonuna geldiğimi sizlere haber vermek istiyorum. Her şey olması gerektiği gibi yolunda ilerliyor çok şükür. Bu süreçte yanımda olan aileme, sevdiklerime, arkadaşlarıma ve doktorlarıma çok teşekkür ederim. İyi dilekleriniz ve dualarınız için sizlere de teşekkür ediyorum. Şimdi artık konserlerde, projelerde ve albümlerde görüşmek dileğiyle, hoşça kalın” ifadelerini kullandı.

HAKAN ÖZOĞUZ KİMDİR?

11 Ekim 1976’da İstanbul’da doğan Hakan Özoğuz, aslen Gazianteplidir. Özoğuz, Açıköğretim Fakültesinde okudu. 2007’de babası Ahmet Hamdullah Özoğuz hayatını kaybetti. Müzisyen olmak için en büyük desteği dedesinden gördü. 15 yaşında gitar çalmaya merak salan Hakan Özoğuz, 2006 yılında ikiz kardeşi ile 4 yıllığına müzik eğitimi için Londra’ya gittiler. Futbol taraftarlarının tezahüratı haline gelen Holiganın ardından Athena dördüncü video klibini ‘Tarlaya Ektim Soğan’ adlı şarkıya çekti.

Holigan albümünün aynı isimli şarkısı futbol maçlarının değişmez sloganı oldu. A Millî Basketbol takımımız için yaptığı “12 Dev Adam” şarkısı ise basketbol takımının sembol şarkısıdır. Grup asıl başarısını 2000’li yıllarda sağladı ve Tam Zamanı Şimdi adını verdikleri albümden birçok hit çıkarmayı başardı. “Palavra”, “Macera”, “Aşk Meşk Yok” teker teker dilden dile dolaşmaya başladı. 32. Avrupa Erkekler Basketbol Şampiyonası ve Eurobasket 2001’de tüm Türkiye “On İki Dev Adam” ile adeta tek yürek oldu. Athena bu proje için hazırladığı aynı isimli parça ile zirvedeki tek isim olmuş ve kurulduğundan bu yana kariyerinin en başarılı dönemine imzasını atmıştır. 2004 Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye’yi For Real adlı şarkıyla temsil ettiler. Bu şarkı 195 puanla 4. oldu ve Türkiye Eurovision tarihinde ikinci en fazla puan alan şarkı oldu.


Benzer Haberler

Sezen Aksu uzun bir aradan sonra yeni şarkı çıkardı

Voice Kıbrıs Haber

Özkan Uğur’dan üzücü haber!

NTV

Ünlü oyuncu Eda Ece ile basketbolcu Buğrahan Tuncer evlendi

Voice Kıbrıs Haber

Al Pacino 83 yaşında dördüncü kez baba oldu

Voice Kıbrıs Haber

Özgü Namal 9 yıl sonra setlere dönüyor

Voice Kıbrıs Haber

Aslantuğ ve Onan çifti 27 yıllık evliliklerini bitirdi

Voice Kıbrıs Haber