FeaturedKıbrıs'ta YaşamMAGAZİN

Kıbrıs’ta Yaşam (6 Ocak 2018)

Olgan Mustafa
VOI Magazin Sorumlusu

Merhaba sevgili Voice Of The Island okuyucularımız… Tam 12 ay sizlerle birlikte olmanın ve yeni yılla birlikte sizlerle sayfalarımıza adım atmanın sevincini ve gururunu yaşıyoruz… 2017 yılını acısıyla, tatlısıyla geçtiğimiz hafta sonu uğurladık ve 2018 yılına girdik. İşte yılın ilk Cumartesinde yine birlikteyiz.

Genelde birçoğumuz şöyle deriz: “ne kadar da çok erken geçti, yada hızlı geçti.” Aslında hiç de öyle değil. Yaşamımız da koşuşturmalarımız, bir çok şeyleri yapmaya çalışırken yaşam tarzımız hep hareketli geçtiğindendir.

İlkbahar, Yaz, Sonbahar ve Kış mevsimlerini dolu dolu yaşarken, bir çok olayları da hem yaşadık hem yaşattık… Bir film düşünün, aylarca üzerinde çalışılıyor ve çekimleri sürüyor, sinemaya gidip izlediğimiz bir buçuk saat ve bitiyor. Arkasında ne emekler harcanmış… İşte tam da böyle…

Şimdilerde önemli olan yeni yılımızı hep dolu dolu güzelliklerle yaşamak. Boş yere kırgınlıklar, kıskançlıklar işe yaramıyor. Paylaşmayı öğrenmek, öğretmek, sevgiyle, saygıyla… İnanın her şey daha güzele doğru koşacak.

Ben sizlere 2018’in tekrar başta sağlık, huzur, mutluluk ve şans yılı olmasını diler, sizleri magazin sayfamla başbaşa bırakıyorum. Yarın buluşana dek hoşcakalın.


Adamızda yeni yıla girerken bir çok hotel ve mekanlar en iyi şekilde müşterilerini ağırlamak adına kıyasıya yarıştılar… Elexus Hotel yılbaşı akşamına Tarkan’ın muhteşem konseriyle girdi. Tarkan onu izlemeye gelen hayranlarını coşturdu.


Mağusa’da Noyanlar Şirketi’nin imzasıyla yeni hizmete giren Sea Life Hotel, yeni yılda güçlü ekibiyle misafirlerini en iyi şekilde ağırladı. Gelen konuklar, hotel ve verilen hizmete hayran kaldılar. Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst’ün annesi Tülay ve Babası Osman Dürüst de yılbaşına Sea Life da girmenin keyfini yaşadılar…

Hotel Müdürü Vecihe Kaşifoğlu, gecenin pürüzsüz geçmesi için yoğun çaba harcarken, Sanatçı Soyhan Bilgeer de sahnesiyle gelen konukları mest etti.


 SİNAN AKÇIL DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR…

Sinan Akçıl, Gezegen Mehmet’in düğününde çarpıcı açıklamalarda bulundu. Gezegen Mehmet’in düğün eğlencesine katılan Sinan Akçıl, Otilla ile ilişkisinin bittiğini söyleyerek, “Bu işler zor işler, benim düğünümü zor göreceksiniz bu gidişle” dedi.  Akçıl, “ayrılık kararını almak çok kolay olmuyor. Şu anda görüşmüyoruz. Önümüzdeki dönem neyi gösterecek bilmiyorum” diyerek açık kapı bıraktı.


Başkent Lefkoşa’nın sevilen simalarından Berçen-Levent Celaleddin çifti, Uzak Doğu tatili yapıp özledikleri yazı yaşayarak memleketlerine döndüler. Dönmelerinin ardından kısa bir süre kış aylarını yaşadığımız bu günlerde yeni yıla girmenin mutluluğunu yaşadılar.


Geçtiğimiz haftalarda bir mekan çıkışı birlikte görüntülenen Alp Yavuz ve Başak Parlak’ın ilişkilerini noktaladıkları ortaya çıktı. “Fazilet Hanım ve Kızları” dizisinde rol alan Alp Navruz ile “Şevkat Yerimdar”ın güzeli Başak Parlak, geçtiğimiz haftalarda birlikte görüntülenmişti. Çift, “Yeni bir ilişkimi?” sorusuna gülerek cevap vermiş ve “birbirimizi tanıma aşamasındayız” demişti.


Girne’nin sevilen simalarından Güran ATAKER, vücut geliştirme sporuna başarılı bir şekilde devam ediyor. Uzun yıllar bu sporu başarıyla gerçekleştiren Ataker, bu sektörde spor yapan gençleri düşünerek Girne’de uzun zaman önce hayata geçirdiği Food For Fit mekanında sporculara sağlıklı yiyecekler üzerine hizmet veriyor.


Önümüzdeki yaz dünya evine girmeye hazırlanan ünlü sanatçı Kutsi ve Feyza Çipa, el ele bir davete katıldılar. Kutsi ile Feyza Çipa, düğün hazırlıklarına başladıklarını söyledi. Köy düğünüyle evleneceklerini belirten çift, düğün yeri baktıklarını söyledi.


Lefkoşa’nın sevilen simalarından profesyonel Make-Up uzmanı Asiye Cingöz, yeni yıl kutlamalarına önce arkadaşları sonrada ailesi ile iki gün ara ile kutlamanın sevincini yaşadı.


Ciara ve Russell Wilson çifti takipçilerine yatak odalarını açtı. Wilson, Ciara’nın neredeyse çıplak olan fotoğraflarını çekti ve instagram hesabından paylaşıldı.

İngiltere’nin Kuzey-Batı bölgesinde bulunan Peckforton Castle da evlenen Ciara ve Rusell Wilson çifti, 2016 yılında evlenmişti. Kelly Rowland ve Jennifer Hudson gibi yakın dostlarının katılımıyla kusursuz bir düğün gecesi yaşayan çift, dünya basınının gündemine de oturmuştu. Çiftin bu arada Sienna Princess ve Future Zahir Wilburn adındaki iki çocukları var.


Uzun yıllar farklı programlarda Bayrak Radyo Televizyon Kurumu’nda çalışan Narden bingöl, geçtiğimiz sezon Sabah Haberleriyle karşımıza çıktı. Başarılı bir şekilde sunumlarıyla her sabah evlerimize konuk olan Narden Bingöl, yeni sezonda da BRTK’nın Sabah Haberleri’nde karşımıza çıkacak..


Benzer Haberler

1 sürücü tutuklandı, 27 araç trafikten men edildi

Voice Kıbrıs Haber

Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu yarın toplanacak

TAK

11 bin sterlin ve 180 bin TL çalan kadın tutuklandı!

Voice Kıbrıs Haber

Aracın çarptığı bisiklet sürücüsü yaralandı!

Voice Kıbrıs Haber

İsrailliler esir takası anlaşması ve Netanyahu’nun istifası için yine sokaklara indi

AA

Antarktika’ya düşen gök taşları küresel ısınma nedeniyle tehdit altında

AA