Kıbrıs'ta YaşamMAGAZİN

Kıbrıs’ta Yaşam (22 Ekim Pazar)

Olgan Mustafa
VOI Magazin Sorumlusu

Mutlu Pazarlar sevgili Voice Of The Island okuyucularımız… Ekim ayının bu güzel Pazar gününde sizlere başta sağlık, mutluluk, huzur ve büyük şanslar diliyorum…

Sonbahar sezonumuz resmen başlamış bulunuyor. Sabah iş ve okul koşularımız hareketliliğinde yoğun trafik yaşadığımız yaşamımızda, kış saati uygulaması da yapılacağını öğrendim.

Böylelikle bir çok zamana göre hareketlerimiz değişecektir.. Ben sizlere güzel bir Pazar günü geçirmenizi tekrar dilerken, sizleri magazin haberlerimizle baş başa bırakıyorum.


Ünlü oyuncu Neslihan Alagül, Maire Claire’in yeni sayısında eşi Kadir Doğulu ile ilişkisini anlattı. “Kadir bana Dünyanın en güzel kadınıymışım gibi hissettiriyor. Evliliğimin tadını çıkarıyorum” dedi.


Ünlü pop sanatçı Emre Altuğ’un albüm lansmanında eski eşi Çağla Şikel, danslarıyla geceye renk katarak geceye damgasını vurdu.


Sanatçı Behzad Heidarshenas, Mağus’ da alış veriş merkezi Cıttymall’da flütü ile resital verdi.


Kıbrıs sahnelerinin sevilen sanatçısı Burçin, kış sezonunda yeni repertuvarı ile sevenleriyle buluşacak.


Genç oyuncu kadrosu ve eğlenceli hikayesiyle merak uyandıran “DAMAT TAKIMI” filminin galası, Kanyon alış veriş merkezinde yapıldı. Filmin oyuncularını izlemek için gelen kalabalık, oyuncuları da yakından izlemek şansını buldu.


Lefkoşa’nın sevilen simalarından ve ayni zamanda Party Star mağazasının sahipleri Mithat ve Ahsen çifti, yoğun iş temposundan fırsat yakalayarak öğle yemeğinde dinleniyorlar.


Kuzey Kıbrıs’a gitmek için hava limanına gelen ünlü oyuncu Ceyda Dümenci, burada büyük bir şok yaşadı. Ceyda Dümanci oğlu Ali ile birlikte yurt dışına çıkabilmesi için eşinden noter onaylı muvakatname gerektiğini çıkış kapısında öğrenince gergin anlar yaşamasına sebep oldu.. Eşi kısa sürede olayı çözerek, Kıbrıs’a gelen sanatçı gerginliğini giderdi ve bundan böyle yurt dışına oğlu ile çıkışlarında ne yapacağını da öğrenmiş oldu.


Girne’li sevilen müzisyenlerden Ahmet Arap, geçtiğimiz günlerde doğum gününü kutladı. Doğum gününde sevenleri onu yalnız bırakmadı.


Geçtiğimiz hafta sonu, Çatalköy Kültür ve Sanat günlerinde Joker Band Bando Takımı, gelen misafirlere güzel bir müzik ziyafeti sundular. Festivale renk katan grup çaldıkları repertuvarlarla da dikkat çektiler.


Ünlü oyuncu Hande ERÇEL, “Damat Takımı” Filminin galasına katıldı. Güzel yıldız, galaya “Güneşin Kızları” dizisinden rol arkadaşı Sarpcan Köroğlu ile birlikte geldi.

Ekin Mert Daymaz’dan ayrıldıktan sonra, onun yakın arkadaşı Mehmet Dinçerler’e gönlünü kaptıran oyuncu, gelen sorular karşısında sadece “her şey güzel olacak” demekle yetindi.



Benzer Haberler

Sezen Aksu uzun bir aradan sonra yeni şarkı çıkardı

Voice Kıbrıs Haber

Özkan Uğur’dan üzücü haber!

NTV

Ünlü oyuncu Eda Ece ile basketbolcu Buğrahan Tuncer evlendi

Voice Kıbrıs Haber

Al Pacino 83 yaşında dördüncü kez baba oldu

Voice Kıbrıs Haber

Athena Hakan Özoğuz son durumunu açıkladı

Voice Kıbrıs Haber

Özgü Namal 9 yıl sonra setlere dönüyor

Voice Kıbrıs Haber