Kıbrıs'ta YaşamMAGAZİN

Kıbrıs’ta Yaşam (21 Ekim Cumartesi)

Kıbrıs'ta yaşam
Olgan Mustafa
VOI Magazin Sorumlusu

Merhaba Voice Of The Island okuyucularımız… Güzel bir Cumartesi gününden sizlere mutlu ve huzurlu bir hafta sonu diliyorum.

Yine Adamız geçtiğimiz hafta sonu bayağı hareketli geçti.. Bölgesel Festivaller, uzun bir yaz sonu kapalı olan mekanların kışlık yerlerinin açılışları ve yarışmalar hareketlilik dozunu artırmış oldu.

Yarın buluşana dek sizleri magazin haberlerimizle başbaşa bırakıyorum… Sevgiyle kalın.

 


Geçtiğimiz Pazar günü BEST MODEL TURKEY, Girne’de Roks Hotel’de gerçekleşti. Erkan Özerman’ın himayelerinde gerçekleşen gecede, 1700 aday arasından seçilen 32 kız ve erkek finalistler podyuma çıktılar.  Kadınlar’da 18 yaşındaki Ankaralı Aslıhan Karalar, erkeklerde ise 17 yaşındaki Eskişehir’li Efe Sorar en iyi Best Model seçildiler.

Gecede, sunumları Mehmet Ali Erbil ve Ece Gürsel yaptılar. Yarışmada ikinciliği Ela Yörüklü ve Ege Semih, üçüncülüğü ise Burcu Kavaklı ve Uygar Taze aldılar. En iyi Fotomodeller, Metehan Sancaklar ile Selen Kılıç Tiffaniy İnci, Kurak Best Grace , Aykut Akın Gentelmen, Ecem Nur Ekşioğlu ve Yunus Emre Özden. Best Cat Walk Merih Öztürk, Best Promising Burak Alp Çatak seçildiler.

Gecede sahneye çıkan konuk sanatçılar Şevval Sam, Nil Burak , Robert Hatemo ve Örge Volkan oldu.


Kanal D ve Limon Film iş birliği ile Content Turkey imzasını taşıyan, Yönetmenliğini Onur Ünlü’nün yaptığı ve geçtiğimiz Cuma günü sinema severler ile buluşan Cingöz Recai, Bir Efsanenin Dönüşü vizyona hızlı bir giriş yaptı. Başrollerini Kemal Emirzadeoğlu ,Haluk Bilginer, Meryem Uzerli ve Musa Uzunlar’ın paylaştığı film, Başkent Lefkoşa’da da sinemalarda gösterime devam ediyor.


Adamızın ünlü oyuncularından Mehmet Barkınay, sezon maçlarının başlamasından dolayı hafta sonları maçı olmadığı günde, ailesine daha fazla zaman ayırarak mutlu dakikalar yaşıyor.


Türk Sanat Müziği’nin Divası Bülent Ersoy,  Konya’da sevenleriyle buluştu. Diva’yı izlemek için büyük ilgi olunca, 800 kişilik salona 1500 kişi alındı. Bu arada Bulent Ersoy, 40 kiloluk giydiği kostümü sahnede taşımakta zorlandı. Diva konserinde hayranlarını oldukça büyüledi.


Geçtiğimiz günlerde “AFRODISIA 2017 Ralli” yarışmasının finali, Pazar günü Girne’de Magic Touch’ın ana sponsorluğunda ve Çangar Motor’ un katkıları ile gerçekleşti. Yoğun katılım ile gerçekleşen finalde, derece alanlara plaketleri verildi.

Zarina Ajans’ın mankenlerinin renk kattığı finalde kazananlar, renkli bir kutlama töreninde mutluluklarını gizleyemediler.


Ünlü model ve oyuncu Demet Şener, saçlarını boyatarak yeni imajını sosyal medyada paylaştı. İbrahim Kutluay’la boşanma davası devam eden Demet Şener, yaşadığı zor günleri artık geride bırakmak istediğini söyledi.


Başkent Lefkoşa’nın sevilen simalarından Vuslat Ergün, geçtiğimiz günlerde eşi ile bir davette yer aldılar.


Kardeşim Benim’in devam filmi “Kardeşim BENİM 2’nin”, merakla beklenen afişi yayımlandı. Ünlü isimler Murat Boz, Burak Özçivit ve Leyla Feray’ın rol aldığı “Kardeşim Benim 2”, afişi sinema severler tarafından ilgi gördü.


Barke Toygar, boşanma davası açtığı eşi Caner Toygar’a karşı şiddet gördüğü gerekçesiyle, mahkemeden korunma kararı verilmesini istedi. Esra Erol’un evlendirme programında tanışıp evlenen çift, bir süre sonra sorunlar yaşamaya başlamışlar ve konuyu mahkemeye taşımışlar. Mahkeme, Caner Toygar hakkında iki ay süre ile koruma kararı verdi.


Güzelyurt bölgesinin sevilen simalarından Tahir Kıbçak ve Seren Avcı, evlilik yolunda ilk adımlarını sevdikleri arasında attılar… Bizde bu özel iki insanı tebrik eder, onlara mutluluklar dileriz.

 


Benzer Haberler

Sezen Aksu uzun bir aradan sonra yeni şarkı çıkardı

Voice Kıbrıs Haber

Özkan Uğur’dan üzücü haber!

NTV

Ünlü oyuncu Eda Ece ile basketbolcu Buğrahan Tuncer evlendi

Voice Kıbrıs Haber

Al Pacino 83 yaşında dördüncü kez baba oldu

Voice Kıbrıs Haber

Athena Hakan Özoğuz son durumunu açıkladı

Voice Kıbrıs Haber

Özgü Namal 9 yıl sonra setlere dönüyor

Voice Kıbrıs Haber