Kıbrıs'ta YaşamMAGAZİN

Kıbrıs’ta Yaşam (15 Ekim Pazar)

Olgan Mustafa – VOI Magazin Sorumlusu

Mutlu Pazarlar sevgili Voice of the Island okuyucularımız. Güzel bir Pazar gününden sağlık, mutluluk, huzur ve şanslı bir gün diliyorum..

 Bugün günü kendinize ayırın… Dinlenin ve dinlenmiş olduğunuz ilk fırsatta gardırobunuza zaman ayırın..Yazlıkları azaltarak, sonbahar giysilerinizi daha çoğaltın. Taki havaların daha fazla soğuyacağı zamana dek. Tekrardan mutlu Pazarlar.

 


O Ses Türkiye yarışmasında tüm dikkatleri üzerine toplayan Uğur Etiler,  yaptığı çalışma “Yaktım Gemileri” şarkısıyla büyük beğeni toplamaya devam ediyor. Başarılı sanatçı beğenilen şarkısının ve klibine gelen olumlu haberlerden oldukça mutlu görülüyor.


Mağusalı başarılı sanatçımız Kadir Karlos, Kış sezonunda hayranlarına daha iyi müzik ziyafeti vermek için yeni repertuvarlar hazırlamaya devam ediyor.


Uzun zamandır beklenen “AFRODISIA Ralli Şampiyonası”nın startı, geçtiğimiz gün gerçekleşti. Girne’de Magictouch’ın ana sponsorluğunda gerçekleşen starta, bugün kupalar sahiplerini bulacak.

Hakan Deninzal’ın yönetiminde gerçekleşen organizede; mankenler Seher, Durcan ve Anastasia görev alarak renk katarken, yarışmanın sunumunu ise Burc Tuncer gerçekleştirdi. Dj Behiç’in güzel müziklerinin eşliğinde,  yarışmaya katılan pilotlarda heyecanlı dakikalar yaşayarak yarışmaya başladılar.


Muhteşem ikili Gülşen ve AZUR.

Ünlü sanatçı Gülşen, oğlu Azur Benan’la birlikte bir fotoğrafını instagram sayfasında yayımladı. Gülşen ile Ozan Çolakoğlu’nun oğulları Azur, her yere onlarla birlikte gidiyor. Gülşen çocuğunu bir an olsun yanından ayırmıyor. Bu ara konserlere ve turnelere de Azur’la gidiyor.

Daha önce bakıcı istemediğini ve oğlunu kendisi büyüteceğini açıklayan şarkıcı, ayrıca oğlunu emzirdiğini de söylemişti. Gülşen oğluyla Frankfurt hava alanından bir paylaşım yaptı. Bu resim oğlumla benim dedi.


Ünlü manken ve oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ,  15 Ekim’de üçüncü filmi “Hadi Be Oğlum”un çekimlerine başlıyor. Çekimleri Kaş’ta başlayacak olan sinema filmini, Kıvanç Tatlıtuğ’un uzun süre yüzü olduğu banka reklamlarını da çeken Bora Egemen yönetecek. “Hadi Be Oğlum” duygusal bir baba oğul hikayesini beyaz perdeye taşıyacak.


Son olarak “İçerde” dizisinde rol alan Banu Soral evleniyor… Güzel oyuncuya iş adamı sevgilisi Hakan Baş, bir süre önce çıktıkları tekne turunda evlenme teklifi etmişti.


Adamızın başarılı kalecilerinden Mehmet Özeralp, bir süre önce sakatlığı ile ilgili tedavisi tamamlanmıştı. Şimdilerde 2017 ve 2018 futbol sezonunda yoğun bir şekilde çalışarak başarı imzaları atmaya çalışıyor.


Ünlü oyucular Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, iki yıllık aşkın ardından geçtiğimiz Haziran 2017’de evlenmişlerdi. Düğünden sonra art arda dizi ve sinema teklifi alan Fahriye Evcen, bir çoğuna hayır dedi. Fahriye Evcen’in bu kararının sebebi ortaya çıktı. Oyuncu bir an önce anne olmak istediği için bir çok projeleri geri çevirdi.


Oyuncu Şükrü Özyıldız’la 1 yıldır birlikte olan stilist Rabia Yaman, önceki gün İstanbul Nişantaşı’nda görüntülendi. Özyıldız’ın hediye ettiği 120 bin liralık tek taş yüzükle dikkat çeken Yaman, oyunculuk teklifleri aldığını açıkladı. “Düşünme aşamasındayım” dedi.


Mağusa bölgesinin sevilen simalarından Gamze Türk eşi ile Başkent Lefkoşa’ya gelerek, “Wagon Bar”da  bol bol sohbet ederek dinlendiler.

 


Benzer Haberler

Sezen Aksu uzun bir aradan sonra yeni şarkı çıkardı

Voice Kıbrıs Haber

Özkan Uğur’dan üzücü haber!

NTV

Ünlü oyuncu Eda Ece ile basketbolcu Buğrahan Tuncer evlendi

Voice Kıbrıs Haber

Al Pacino 83 yaşında dördüncü kez baba oldu

Voice Kıbrıs Haber

Athena Hakan Özoğuz son durumunu açıkladı

Voice Kıbrıs Haber

Özgü Namal 9 yıl sonra setlere dönüyor

Voice Kıbrıs Haber