FeaturedKıbrıs'ta YaşamMAGAZİN

Kıbrıs’ta Yaşam (14 Ocak Pazar)

Olgan Mustafa
VOI Magazin Sorumlusu

Merhaba sevgili Voice Of The Island okuyucularımız. Güzel bir Pazar gününde yine birlikteyiz. Yılın ikinci haftasına da girmiş bulunuyoruz. Adamızın hareketli günleri yakında sınav heyecanları ile devam edecek. Sonrası öğrencilerimiz kısa süreli bir tatile girecekler.

Kış tatili içerisinde bazıları için dinlenmek, bazıları kış tatillerine gitmek, bazıları ise yeni dönemde daha da başarılı olmak için çalışma fırsatı yakalayacaklar. Biz şimdiden öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Böylelikle Adamızın en yoğun kış ayları da malum Ocak, Şubat ve Mart biliyorsunuz. Özellikle bu aylarda sağlığımıza çok iyi bir şekilde dikkat etmemiz gerekiyor. Vücudumuzu daha sıcak tutacak giysiler seçmemiz daha doğru olacaktır. Bol bol bere, şapka ve atkı kullanabileceksiniz. Bahara kadar kendimizi ne kadar çok korursak, o kadar daha iyi olacaktır.

Sizlere sağlıklı, huzurlu ve mutlu günler dilerken yeni magazin haberlerimizle sizleri başbaşa bırakıyorum. Haftaya buluşana dek.

SEVGİYLE KALIN…


Kendini çekmeye doyamadı…

Puhu TV’de yayınlanan “Fi”, ikinci sezon “Çi”de Duru karakterine hayat veren Serenay Sarıkaya, bir ödül töreni öncesi hazırlık yaptığı esnada kendi fotoğraflarını çekmeye doyamadı. Yıldız Teknik Üniversitesi tarafından düzenlenen “16.Yılın Yıldızları Ödülleri”nde ödül alan oyuncu, tören öncesi hazırlık anlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Birbirinden ilginç pozlar veren güzel oyuncu şıklığıyla dikkat çekti.


Lefkoşa’nın sevilen simalarından Ayten Örel, çok sevdiği Kız kardeşi ve arkadaşı ile Lefkoşa Lavazza Cafe’de buluşarak bol bol sohbet edip dinlenme fırsatı buldular…


Bize hergün 14 Şubat 

Önceki gün Etiler’de görüntülenen Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak çifti, 14 Şubat’ta ne yapacakları sorulunca, “Bize her gün 14 Şubat” diye esprili bir yanıt verdi. Geçtiğimiz yaz oğulları Okan Ali’yi kucaklarına alan Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak, önceki gün Akmerkez’de sinemaya girerken görüntülendi.


Sahalardan at sporuna… 

Girne’nin sevilen futbolcularından Cafer Bayraktar okulu yanında uzun yıllardır sahalarda futbol oynuyor. Küçük yaşlardan beridir spora çok meraklı olduğu bilinen Cafer Bayraktar, sahalarda futbol yanında binicilik sporunu da başarıyla devam ettiriyor.


Serdar Ortaç’la Ebru Günde barışır mı?

Serdar Ortaç kendisine kırgın olduğunu söyleyen Ebru Gündeş’e zeytin dalı uzattı. “Ebru benim canımdır” diyen Serdar Ortaç, “ne zaman istese koşa koşa gelirim” dedi.

Önceki gün bir çorbacıda görüntülenen Serdar Ortaç, magazin muhabirleriyle sohbet etti. Gazeteciler Ortaç’a, “Ebru Gündeş size kırgın olduğunu söyledi. Zor zamanlarında yanında olmadığınızı belirtti”, deyince ünlü şarkıcı “Bende de var,  doğru söylemiş. Ben o konulara fazla girmedim. uzak durdum. Kırılmış olabilir ama Ebru benim canımdır. Ne zaman istese koşa koşa giderim” dedi.


Güzelyurt’un sevilen gençlerinden Çağan Erkol, geçtiğimiz günler yakın dostları ile Yedidalga’da buluşup hasret giderdi.


Murat Boz Tark’a küstü mü?

Murat Boz’un Tarkan’a küstüğü yönünde iddialar ortaya atılmıştı. Boz bu iddialara bakın ne yanıt verdi.
Önceki gün görüntülenen Murat Boz, gelen bir soru üzerine oldukça şaşırdı. Magazin muhabirleri şarkıcıya “Tarkan’la küs olduğunuz yönünde iddialar var. Doğru mu?” diye sordu. “Tarkan’la nasıl küsebilirim” diyen Boz, “Öyle bir şey olabilir mi? Tarkan’la niye küseyim ben?  Kimseye küs değilim” dedi.

Başkent Lefkoşa’nın sevilen simalarından, ayni zamanda Travel Point Turizm Şirketinin başarılı personellerinden Adile Özsoy, geçtiğimiz gün yakın dostları ile Ahır Meyhane’ye gidip hem eğlenme fırsatı yakaladılar hemde bol bol sohbet ettiler…

Sezen Aksu’nun Cingöz’ü güldürdü…
Sezen Aksu’nun geçen gün akşam saatlerinde yaptığı paylaşımla takipçilerini güldürdü…

Sezen Aksu’nun yaptığı paylaşımlar takipçileri tarafından sürekli takip ediliyor. Hayvanlara olan düşkünlüğüyle bilinen Minik Serçe, paylaştığı fotoğraflarla herkeste bir tebessüme sebep oldu. Aksu, “Atike hanım boğaz keyfinde” yazarak paylaştığı fotoğraf 25 bine yakın beğeni aldı.


Adamızın sevilen başarılı mankenlerinden Mercan Kerman, kış sezonunda derslerine ağırlık vererek okuluna devam ediyor. Başarılı Manken Kerman, ayrıca farklı zamanlarda da özel açılış ve defilelerde karşımıza çıkıyor. İşini başarıyla yapan ve hakkını veren Mercan Kerman’a en büyük desteği annesi. Her görevinde yanında ona destek ve güç veriyor…


Benzer Haberler

Elazığ’da 4 büyüklüğünde deprem

TAK

Meteoroloji Dairesi’nden denizler ve karada fırtınamsı rüzgar uyarısı

Voice Kıbrıs Haber

Devlet Piyangosunun büyük ikramiyesi teslim edildi

TAK

Teknik komiteler çalışmıyor

Voice Kıbrıs Haber

Rüzgarın yer yer fırtınamsı esmesi bekleniyor

Voice Kıbrıs Haber

Sterlin ve Euro’da son rakamlar! (3 Mayıs 2024 döviz kurları)

Voice Kıbrıs Haber