FeaturedKıbrıs'ta YaşamMAGAZİN

Kıbrıs’ta Yaşam (11 Kasım Cumartesi)

Olgan Mustafa
VOI Magazin Sorumlusu

Merhaba Voice Off The Islan okuyucularımız. Kasım ayının bu ikinci haftasında, yine bir güzel Cumartesi gününde sizlerle birlikteyiz.

Adamız bu günlerde, yine yoğunluk kazandı. Cumhuriyet Bayramımızın yaşanacağı özel güne, sayılı günler kala farklı bölgelerde organizeler hazırlanmakta.

Bizler şimdiden bayramınızı kutlarken, sizleri magazin haberlerimizle başbaşa bırakıyorum.


Evli bir iş adamı ile aşk yaşadığı iddia edilen ünlü sanatçı Gülben Ergen’in, vereceği konsere basın yasağı geldi. Şarkıcı Gülben Ergen, organ bağışını tanıtmak ve bağışları çoğaltmak amacıyla, “Organ Nakillerini Destekleme Derneği (ORDES)” tarafından düzenlenen, “Organ Bağışı Farkındalık Projesi” kapsamında, Zorlu Performans Sanatları Merkezinde verdiği konser basına kapatıldı.


Uzun yıllar yapılan organizelerde görev alan ve ünlüleri adamıza getiren Gaye Çıral, uzun zamandan beri Girne’de hizmete girecek olan yeni bir mekan için çalışmalarına devam ediyor.


Karaoke gecelerine ilgi günden güne çoğalıyor. Bunlardan bir tanesine en yoğun olan mekan Girne The House’da yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde Girne’nin sevilen simalarından Meryem Karaaziz de, yakın dostları ile bu gecede yer alarak gönüllerince eğlenenler arasındaydı.


Sevilen dizi “Aşk ve Mavi” ekibi, Kayseri’de oynanan Kayserispor ve Trabzonspor maçını izlemeye gitmişti. Cuma akşamları ATV’de yayımlanan “Aşk ve Mavi” dizisi ekibi, sahada tribünlerde yerlerini alınca, maçı izlemeye gelenler hem maçı izlemenin heyecanını yaşadılar, hem de dizi ekibi orda görünce ayrı bir mutluluk yaşadılar.


Ülkemizin başarılı oryantallerinden oryantal Özlem Sultan, güden güne yaptığı imaj ve tarzıyla onu izlemeye gelenler tarafından beğeni topladı. Yeni imajı ve giymiş olduğu kostümlerle bütünleşen sanatçı, yılbaşı programları için sürpriz Show ve kostümler hazırladığı da gelen haberler arasında.


Ünlü şarkıcı Ajda Pekkan, geçtiğimiz haftalarda adamıza gelerek konser öncesi ev alarak magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Sık sık adamıza gelen sanatçı, artık Kıbrıs’ta da evi olduğu mutluluğuna eriştikten sonra, boş zamanlarını İstanbul’daki evinde dizi keyfi yaparak geçiriyor.


Mağusa bölgesinin sevilen genç kızlarından Buse Dolu da, imaj modasına uyarak kendini yeniledi. Saç ve makyaj da yenilik yapan Buse Dolu, çevresi tarafından yeni imajıyla beğeni topladı.

Yeni sezonda Star TV de her gün öğleden sonra yayımlanan, reyting rekortmeni dizilerinden “Adını Sen Koy” oyuncularından Yaprak Durmaz, yoğun dizi çalışmalarına devam ediyor.


Başkent Lefkoşa’nın sevilen simalarından Özgen Tunçer, Doğum gününü Lefkoşa’nın sevilen mekanı Karafaki Meyhanesi’nde kutladı. Doğum gününde Londra’dan adamıza gelen kız kardeşi Özlem onu bu özel gününde yalnız bırakmadı.

 


Benzer Haberler

Sterlin ve Euro’da son rakamlar! (2 Mayıs 2024 döviz kurları)

Voice Kıbrıs Haber

Meteoroloji Dairesi “Yer yer fırtınamsı rüzgar bekleniyor”

Voice Kıbrıs Haber

12. Uluslararası Kıbrıs İşçi Filmleri Festivali başlıyor

Voice Kıbrıs Haber

Sahte pasaporttan tutuklanan karı koca mahkemeye çıkarıldı!

Voice Kıbrıs Haber

ABD Merkez Bankası (Fed) faiz kararını açıkladı

AA

Kıbrıs’ın Kanatları sergisi YDÜ’de yarın ziyarete açılacak

Voice Kıbrıs Haber