FeaturedKIBRIS

Kıbrıs’ın güneyi İngiltere’yi “B Kategorisine” aldı

Kıbrıs’ın güneyi COVID-19 ile ilgili risk değerlendirmesini güncelledikten sonra bugün itibariyle Britanya Kategori C’den B Kategorisine alındı. Aynı zamanda Gürcistan, Kategori A’ya alındı ve bu ülkeden yolcuların artık Kıbrıs’ın günyine seyahat etmeleri takdirinde PCR sertifika vermeleri gerekmiyor.

Cumartesi gününden itibaren Cezayir ve Bulgaristan, Kategori A ve B ülkelerine göre daha fazla risk oluşturduğu düşünülen Kategori B’den Kategori C’ye alındı.

Kategori B yolcularının ülkelerinden ayrılmadan en az 72 saat önce bir laboratuvar testi yapmaları ve COVID-19 negatif olduklarını doğrulayan bir sertifika almaları gerekiyor.

Kıbrıs’ın güneyinde kalıcı olarak yaşayan Kıbrıs vatandaşları, yabancı partnerleri ve reşit olmayan çocuklar ile Kıbrıs’ın güneyinin tüm yasal sakinleri, Viyana Konvansiyonuna uygun kişiler ve ülkeleri test hizmeti vermeyen kişiler varışta kendi maliyetleriyle test yaptırabilir ve sonuçlar elde edilinceye kadar evde kalmaları zorunlu kılınıyor.

Uyruklarına bakılmaksızın tüm yolcular, uçuştan 24 saat önce Kıbrıs Uçuş Kartı’na (https://cyprusflightpass.gov.cy) başvurmak zorundadır.

KHA


Benzer Haberler

Sterlin ve Euro’da son rakamlar! (6 Mayıs 2024 döviz kurları)

Voice Kıbrıs Haber

Sıcaklık mevsim normallerinin altında!

Voice Kıbrıs Haber

Galatasaray’dan 6 gollü galibiyet: Süper Lig’de yeni rekor

NTV

19’uncu İpek Koza Festivali tamamladı

Voice Kıbrıs Haber

TürkBankası bahar etkinliğinde ana tema yine “ Sürdürülebilir Bir Gelecek ” oldu

Voice Kıbrıs Haber

Zanlı “Kimse para vermedi, 4 gün aç kalınca polise gittim”

Voice Kıbrıs Haber