Kültür Sanat

Kemal Saraçoğlu Vakfı yararına müzikal şov, konser düzenleniyor

Kültür Dairesi Müdürlüğü ve Lefkoşa Belediyesi’nin desteklediği ve uluslararası sanatçıların düzenleyeceği Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı yararına  “A Night At the Movies-Broadway and Disney” konseri düzenleniyor.

Kıbrıslı, Grammy Ödül adayı Opera Sanatçısı Demetra Mustafaoğlu’nun önderliğinde, İstanbul’da yaşayan Uluslararası tanınmış Kontratenor Nuri Harun Ateş ve Kıbrıs’ın genç ses ve sahne sanatçılarından 12 yaşındaki Peri Sualp’ın sahne alacağı konserde, İstanbul’dan gelecek olan Piyano Sanatçısı Önder Cebeci konsere eşlik edecekler.

Konser sırasında balerin Evgenia Zhilskaya danslarıyla şova renk katacak. Opera, Broadway, Disney, Türkçe ve İngilizce parçalardan oluşacak konser, özel ışık, kostüm ve sahne düzenlemesiyle izleyicilere unutulmayacak anlar yaşatacak. “A Night At theMovies – Broadwayand Disney” Konseri 28 Nisan 2018 Cumartesi günü saat 20.00’da Lefkoşa Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

Konser öncesinde 19.00-20.00 saatleri arasında katılımcılara kokteyl sunumu yapılacak olup, kostümlü gelecek olan çocuklara ön sırada oturma önceliği verilecek.

35 TL bağış karşılığı olan biletlere konser öncesi yapılacak ikramlar dahil olup gelirin Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı yararına bağışlanacak.

Biletler Lefkoşa ve Girne Deniz Plazalardan, Lefkoşa’da Hatice Salih Kerimgil’den ve Girne’den Ece Sualp’ten de temin edilebilmektedir.


Benzer Haberler

‘Herse ve Lokma Günü’ etkinliği yoğun katılım ile tamamlandı

Voice Kıbrıs Haber

“Timsah Ateşi” seyirciyle buluştu

Voice Kıbrıs Haber

Ödüllü sanatçıların eserlerinden oluşan “Güzel Sanatlar Nisan Sergisi” açıldı

Voice Kıbrıs Haber

“Çökme Tehlikesi Var” oyunu son kez sahnelenecek

TAK

21. Orkide Yürüyüşü pazar günü yapılıyor

Voice Kıbrıs Haber

Eko Gün 5 Mayıs’ta Büyükkonuk’ta…

TAK