Spor

İşbirliği gelişecek

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği başkanı Çelen Oben ve beraberindeki heyet Türkiye Spor Yazarları Derneği Başkanı Oğuz Tongsir’e nezaket ziyaretinde bulundu.

 

Oben “iyi ilişkiler ve işbirliğinin devamını diliyoruz”

KTSYD Dış ilişkiler Sorumlusu Levent Tezel ve Genel Sekreter Yardımcısı Tahir Topaloğlu’nun da eşlik ettiği ziyarette Oben “TSYD ile KTYSD arasında her zaman iyi ilişkiler olmuştur. Bizim dönemimizde de bu iyi ilişkilerin gelişerek devamını diliyorum. İşbirliği konusunda KTSYD olarak elimizden geleni yapmaya hazırız” dedi.

 

Tongsir “İşbirliği devam edecek”

TSYD Başkanı Oğuz Tongsir ise KTSYD heyetini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek iyi ilişkileri kurumsal olarak her zaman devam edeceğini söyledi. Tongsir “KTSYD bizim kardeşimiz. İşbirliği için her zaman gerekenden fazlasını yapmaya hazırız” dedi.

 

İki yönetim ortak toplantı yapacak

TSYD Başkanı Oğuz Tongsir TSYD Yönetim Kurulu ile KTSYD yönetim kurullarının ortak bir toplantı yapmasının yönetim kurulu üyelerinin tanışması ve işbirliğinin gelişmesi için faydalı olacağını belirterek bu toplantıyı Türkiye ve KKTC olmak üzere iki kez yapmak istediğini söyledi.


Benzer Haberler

Sekizinci hafta oynanan 9 karşılaşma ile başladı

Voice Kıbrıs Haber

Ölümden dönen Skrtel’den mesaj var

Voice Kıbrıs Haber

Alagadi’de Baştaş-Gürün ikilisi zirvede

Voice Kıbrıs Haber

Şenol Güneş: İlk defa kendimizi favori görmüyoruz

“Tecrübeli sporcuların tecrübelerini yeni nesillere aktarması önemli”

Voice Kıbrıs Haber

Futbolda günün sonuçları

Voice Kıbrıs Haber