FeaturedKIBRIS

İlk kez iki toplumlu bir aktivitede bir araya geldiler

Kuzey ve güneyde bulunan Lions Kulüpleri  dün ilk kez iki toplumlu bir aktivitede bir araya geldiler.
117-B (Kıbrıs ve Kuzey Yunanistan) Lions Yönetim Çevresi’nde kayıtlı ve Uluslararası Lions Kulüpleri Birliği tarafından tanınan ve Güney Kıbrıs’ta hizmet veren Lions Walk To Serve Foundation – Lions Hizmet Yürür Vakfı ile Kuzey Kıbrıs’ın bağımsız ve bireysel Lions kulübü Mağusa Mesarya, görme engelli çocuklara yönelik ortak, iki toplumlu bir aktivitede bir araya geldi.
Güney Kıbrıs’ta hizmet veren bir Lions Vakfı ile Kuzey Kıbrıs’ta kayıtlı bir undistricted Lions kulübünün bir araya gelmesiyle, Kıbrıs Sorunu gölgesinde hizmet veren dernekler adına büyük ve tarihi bir adım atıldı.
Siyasi sorunların sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarına engel teşkil etmemesi gerektiğine dikkat çeken Lions Hizmete Yürür Vakfı üyeleri Kıbrıslı Rum Lion’lar ile Mağusa Mesarya Lions Kulübü Kıbrıslı Türk Lion’ları, tek amacın toplum hizmeti olması gerektiğini ifade etti.
Vakıf Başkanı, 117-B Geçmiş Dönem Genel Yönetmeni PDG George Savvides ve Kıbrıslı Rum Lion’lar, Mağusa İncir Altı Meze’de, Mesarya Lions üyeleri ile yemekli dostane bir buluşma gerçekleştirerek, görme engelli çocuklara yönelik özel olarak tasarlanan konuşan topları, Mağusa Mesarya Lions Kulübü Başkanı İbrahim Genç ve Kıbrıslı Türk üyelere teslim etti.
Mağusa Mesarya üyesi Fikret Şendil’in kısa bir açılış konuşması ile başlayan iki toplumlu aktivite, PDG George Savvides’in Vakıf adına konuşması ile tamamlandı.
Karşılıklı saygı, anlayış ve hizmet ruhu ile bir araya gelen adanın her iki kesimindeki Lion’lar, Vakıf ve Mağusa Mesarya’nın iş birliğinin artarak devam etmesi konusunda anlaştı.
Voice Kıbrıs Haber

Benzer Haberler

Sonuçlanan ihalelerin sözleşmeleri imzalandı

Voice Kıbrıs Haber

Çeler: İş sağlığı ve güvenliği konusunda eğitim ile denetimler artırılmalı!

Voice Kıbrıs Haber

Bakanlar Kurulu toplanıyor

Voice Kıbrıs Haber

Markette hırsızlık!

Voice Kıbrıs Haber

Kadınlar, ev içi şiddeti önleme yasası için meclis önünde toplandı

Voice Kıbrıs Haber

AİHM’den Mehmet Altan ve Şahin Alpay kararı…