FeaturedKültür Sanat

Hazar Ergüçlü, Timsah Ateşi oyunu ile Girne’de sahne alıyor

İnci Taneleri isimli dizideki rolü ile Türkiye gündemine oturan oyuncu Hazar Ergüçlü’nün de kadrosunda yer aldığı Timsah Ateşi adlı tiyatro oyunu, 26 – 27 Nisan tarihlerinde, Girne’de sahne alıyor.

Girne Belediyesi ve Birinci Global’in işbirliğiyle; Kamacı Grup, Özmerhan Grup, Rocks Hotel, Uptown Hotel ve Girne American Üniversitesi’nin destekleriyle sahnelenecek olan oyun, Girne Amerikan Üniversitesi Spectrum Salonu’nda, saat 20:00’de perde açıyor. Girne Belediyesi Sosyal İşler Şube Amirliği’nden verilen bilgiye göre iki gün boyunca sahnelenecek oyundan elde edilen gelirin yarısı Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği’ne, diğer yarısı ise Girne Belediyesi Hayvan Barınağı ve Rehabilitasyon Merkezi’ne bağışlanacak. Oyunun biletleri www.kibrisbiletcim.com adresinden online olarak alınabilecek.

OYUNUN KONUSU

Meghan Tyler’in kaleme aldığı, Mehmet Ergen’in yönettiği ve Zeynep Anacan’ın çevirdiği oyunun oyuncu kadrosu ise Hazar Ergüçlü, Funda Eryiğit, Okan Demirok ve Hidayet Erdinç gibi usta isimlerden oluşuyor. Timsah Ateşi, zıt kutuplarda yaşayan iki kız kardeşin babalarıyla olan çalkantılı hikayesini konu alıyor. İzleyicileri duygusal bir yolculuğa çıkaracak olan oyun, aile bağlarının derinliklerine iniyor.

 

 

 


Benzer Haberler

Girne dağ yolu çalışmaları tamamlanıyor

Döviz kurlarında son durum

Voice Kıbrıs Haber

Hal Yasa Tasarısı görüşülmeye devama ediyor

Voice Kıbrıs Haber

“Barış istemiyorsan biz de gereğini yaparız. Bir gece ansızın.”

Voice Kıbrıs Haber

İki resim sergisi açıldı

93 yaşındaki Dağaşaner kayıp!

Voice Kıbrıs Haber