FeaturedNarden Bingölle Nar-ı hayat

“Hayat kısa o ayakkabıyı al!”

Narden Bingöl

Bir ihtiyaç mı? Tamamlayıcı mı? Çirkin olanı var mı? Hangi mevsim kullanılmaz? Ne zaman sevilmez? Bir çeşit bağımlılık mı? Pahalı markalar ? Markasızlar? Evde koyacak yer bulabiliyor musunuz?  Sahi sizde kaç tane vardı? Klasik, spor,günlük,topuklu,çizme,bot,sandalet…

Yok böyle olmayacak. En iyisi ayakkabının vazgeçilmez bir tutku olduğunu ve neredeyse tüm kadınların ihtiyacından da fazlasına sahip olduğunu söyleyerek yazıya başlamak en iyisi.

Her dönemin en çok sevilen ürünüdür ayakkabılar. Birbirinden farklı modelleri  ve renkleriyle hangi mevsimde veya hangi psikolojide olduğumuz  fark etmez. Bir kere , iki kere , üç kere kısacası yaşamımız boyunca defalarca hem en güzeline hem de en kalitelisine sahip olmak isteriz.

Sponsor

Ha birde sezon trendlerini unutmamak gerek. Onlar adeta yaşam kaynağımız, mutluluk sebebimiz. İsterse fiyatları elleri ve cepleri yaksın yine de alınmalı. Sahip olunmalı. Sizin de bildiğiniz gibi evde kutular dolusu ayakkabı ve çizme olsa da, bir kadın her zaman yeni bir çift ayakkabıyı koyacak yer bulabilir. Kadınlarla ayakkabılar arasında gizemli bir aşk var bence. Sizce de öyle değil mi?

Madem ayakkabı olayında son durum bu ; Dedim ki, en iyisi yazıya başlamadan önce dışarıya çıkmak ve küçük bir tur atmak. Gezdim, vitrinleri inceledim, en güzellerini fotoğrafladım, hatta giydim…

Tarzınızın ne olduğu hiç fark etmez  bu sezon ayakkabılar rengarenk.  Bu yüzden ayakkabı renk tercihlerinde tutucu olanlar sıkıntı yaşayabilirler. Moda takipçileri bu sezon canlı renklerin sesinin daha yüksek çıkacağını az çok tahmin ediyordu zaten . Rengarenk dediysek de renklerin efendisi siyahı elbette yok saymadık. Siyah tüm ihtişamıyla ilkbahara yine meydan okuyor.

 ister sevimli olun ister seksi, çiçek böcek, sim,fırfır, kurdele gibi aksesuarlar her tarza “cuk” oturmuş durumda söylemedi demeyin.  İnce – kalın – dolgu topuk, ön yüzü  parlak, yada mat fark etmez,  bu ilkbahar ayaklar her zamankinden daha mutlu ve daha enerjik. Dayanamayıp önünde kocaman kurdele olanlardan bende denedim.Çok rahat ve sevimli bir model düşünenlere tavsiye ederim.

Ayrıca sokak modasının baş tacı “sneaker” lar çiçeklendi. İster gündüz jean pantolon altına ofiste giyin, isterseniz akşam davetli olduğunuz bir düğünde. İşte “sneaker” bu kadar güzel.

“Stiletto” mu dediniz?  Orada bir duralım. Kadınların mood’ unu bir anda değiştirip, özgüven yüklemesi yapan bir başka icat yok sanırım. Stilettolar, hem platform ayakkabıları tahtından etti hem de neredeyse tüm kombinlerin kurtarıcısı oldu.  Sokak modası onunla adeta bir bütün. Deri taytlar yada yırtık jeanlerin üstüne ne zaman beyaz bir tişört giyilse, altında mutlaka bir çift stiletto görmeye alıştık.  Bu ilkbahar da, sarıdan yeşile, mordan lame ve dore renklere kadar her rengi var. Zaten iyi ki de var…

Ayakkabı ve çanta adeta etle tırnak gibi. Biri olmadan diğeri de olmaz, olmamalı da zaten. Renkleri birbirlerini her zaman tamamlamalı ve kullanılan malzeme bile neredeyse birebir uygun olmalı.  Şeker gibi pembeler, pudralar gözüme takılınca fotoğraflamadan edemedim doğrusu.

Yazımı sonlandırırken sezon sonu indirimlerinden de bahsetmek istiyorum. Yoksa kendimi size karşı suçlu hissetmiş olurum. Tamam, ilkbaharı karşıla karşıla bitiremedik ama kışlık stokları eritmek adına bir taraftan da indirimler devam ediyor benden söylemesi.

Kışlık çizme ve botları ucuza almak isteyenlere işte fırsat.  Girne’nin en sevilen mağazalarından biri olan Lady Lü’ de 50 TL’ye bile çizme bulunuyor ; Aynı zamanda da yukarıda sizlerle görsellerini paylaştığım ürünlerin tümü…

İnternette karşıma çıkan o çok tanıdık yazıyı aynen aktarıp gidiyorum ;

“HAYAT KISA O AYAKKABIYI AL”

Sevgiyle kalın…


Benzer Haberler

Evinde ölü olarak bulundu!

Voice Kıbrıs Haber

Trafik ekiplerinin kontrol maksatlı durdurduğu araçta uyuşturucu çıktı!

Voice Kıbrıs Haber

Lefkoşa derbisi Çetinkaya’nın

BRT

21. Orkide Yürüyüşü Dilekkaya Ormanı’nda gerçekleşti

Voice Kıbrıs Haber

Hasipoğlu “İsias Davası’nın olası kasta dönmesi gerektiğini bir kez daha gözlemledik”

TAK

Güneyden kuzeye atılan uyuşturucuyu alırken yakalandı!

Voice Kıbrıs Haber