Genel

Haftalık burç yorumları (28 Eylül – 4 Ekim 2020)

Bu hafta hayatımızdaki önemli olayların akışını değiştiren gökyüzü hareketlerine tanıklık edeceğiz. 2 Ekim’e adım attığımız ilk dakikalarda meydana gelecek Koç burcundaki dolunayın yanı sıra, 12 Mayıs’tan beri geri hareketini sürdüren düzeni değiştiren, kurallar koyan ve sınav yaparak hayatın gerçekleriyle bizi yüzleştiren Oğlak’taki Satürn, 30 Eylül’de düz hareket etmeye başlıyor. Demek ki artık 2020 Şubat’tan beri durağan bir ritimle ilerleyen konular, yavaş yavaş hızlı bir sürece girecek. Gerek resmi makamlar, gerek toplumsal ve finansal konular, gerekse aile içinde sonuçlanan durumlarla karşı karşıya kalabiliriz. Astrolog Nigar Bostan’dan Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları… (Nigar Bostan / [email protected])

Haftanın ilk günlerinde ise savaş kahramanı, mücadeleyi seven Koç burcundaki Mars ile zaman yöneticisi, otorite mercii Satürn arasında gergin bir etkileşim meydana geldiğinden, özellikle ilişkilerimizde kısıtlamalarla üstlendiğimiz sorumluluklar ve özgür kalmak isteği arasında gel gitler yaşayabiliriz. Salı günü ateşli Mars’ın Aslan burcundaki Venüs ile elele tutuşması, bireysel kararlarımızı herkese kabul ettirme ve içimizde yanan ateşli duyguları hayata geçirme isteğimizi kabartabilir. Bu doğrultuda içimizdeki coşkuyu doludizgin yaşarken, hayatın gerçekçi kurallarını çiğnememeliyiz. Yengeç burcunun yükseldiği Koç’taki dolunay haritası  “Her koşulda ben haklıyım ve benim dediklerim olacak” mottosunu savunsa da, korumak ve kollamak istediklerini kanatları arasına almayı hedefleyecek. Birlik olma bilinciyle bireyselliğin çarpıştığı bu etkiyle, evden ya da işten ayrılanlar kendilerine yeni bir düzen kurmak için riske açık girişimlerden kaçınmayabilirler. Ülke yönetiminde de bireysel fikirlerin geniş platformlarda karşı karşıya geldiğini gözlemleyebiliriz.

2 Ekim’de pratik zekalı hizmet etmeyi seven Başak burcuna geçecek olan Venüs ile beraber, 28 Ekim’e kadar ateşli ortamlarda bir sakinlik ve ilişkileri toparlama isteği gündeme gelir. Bu dönemde fayda prensibine dayalı iletişim ön plana çıkarken özellikle hafta sonu Boğa burcuna geçecek olan Ay sayesinde bu etki daha güçlenip, sağlam temellere oturacaktır. Hafta sonu sevdiklerinizin gönlünü alıp, yemekten içmekten keyif aldığınız programlar yapmayı asla atlamamalısınız. Ne de olsa her günü bir defa yaşıyor ve yepyeni bir yarına hep sıfırdan başlıyoruz. Bu yüzden hayatın değişen ritmini cızırtılı bir hoparlör yerine, doğal akışa sadık kalan bir müzik stüdyosundan dinlenmenizi şiddetle tavsiye ederim.

Yükselen Koç ve Koç Burcu:

Haziran’dan beri ilişkilerle baş etmeye çalışmaktan yorgun düşmüş olabilirsiniz. Hatta hayattan ne istediğinizi de sorgulamak sürecindesiniz. Bu dönemde karşınızdakilerle kurduğunuz adrenalini yüksek ilişkiler, sizi strese sokmuş ve üzerinizde gerginlik yaratmış olabilir. İçinizden yeni bir hayata başlamak coşkusuyla yanıp tutuşurken, bağlı olduğunuz sorumluluklardan sıyrılamamak neşenizi kaçırmanıza neden olur. Artık 2 Ekim’de burcunuzda meydana gelen dolunay ile birlikte tüm bu his ve duygularla yüzleşip hayatın değişen ritmine ayak uydurmak için harekete geçeceksiniz. Bu etkiyle istifa etmek, yeni bir ilişkiye adım atmak, aile içindeki bağlılıklara son vermek gibi konula gündeme gelebilir. Cuma günü Başak burcuna geçen uyumlu ilişkiler gezegeni Venüs sayesinde yeni bir evcil hayvan alabilir, sağlığınıza daha fazla özen göstermek isteyebilirsiniz.


Benzer Haberler

Game of Thrones finali: HBO’dan spoilerlara karşı ‘çılgın önlemler’

ABD’nin en yeteneklisi seçildi

SysAdmin

Haftalık burç yorumları (23-29 Nisan astroloji)

Voice Kıbrıs Haber

YouTube’dan ”Las Vegas” yasağı

SysAdmin

Natalie Portman İsrail’in ödülünü reddetti…Tören iptal edildi!

Voice Kıbrıs Haber

Survivor’da Sema krizi!

Voice Kıbrıs Haber