FeaturedKIBRISSporTürkiye

“Gruptan çıkmayı garantiledik”

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Fenerbahçe’nin AEK Larnaca’yı deplasmanda 2-1 mağlup ettiği maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Jesus, maçla ilgili olarak “Sahada uygulamak istediğimiz bir fikrimiz var. Geldiğimiz günden beri yaklaşık 4-5 aydır bunun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sahada bir kimliğimiz var. Rakibimiz kim olursa olsun yapmak istediklerimiz aynı. Defansif olarak ne yapmak istediğini bilen bir takımız. Her zaman aynı oyunu sergilemeye çalışıyoruz. Bugün de normalde yaptığımız şeyleri saha içerisinde yaptık ve gruptan çıkmayı garantiledik. Şimdi belli etmemiz gereken şey; gruptan lider olarak Rennes mi yoksa biz mi çıkacağız.” değerlendirmesini yaptı.
 
Gruptaki beşinci haftada Rennes ile Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde 27 Ekim Perşembe günü oynayacak maçla ilgili taraftarlara çağrıda bulunan Jesus, “İstanbul’da Rennes’e karşı oynayacağımız maç grup birinciliği için belirleyici olacak. Umarım taraftarlarımız her zaman olduğu gibi stadımızı doldurur ve galibiyet anlamında itici güç olurlar. Bunu istiyoruz.” şeklinde konuştu.


“Oyuncularınızdan formalarını taraftarlarımız vermelerini istedim”
Jorge Jesus: “Fenerbahçe taraftarı nereye gidersek gidelim bizimle birlikte. Bundan dolayı oyuncularımdan, taraftarlarımıza formalarını vermelerini istedim. Çünkü Fenerbahçe taraftarının bize gösterdiği sevgi ve desteğe karşılık vermek istedik.”dedi.


Benzer Haberler

Nermin Gürtav için kan aranıyor!

Voice Kıbrıs Haber

Çöp konteynerinde 5 torba ilaç tespit edildi

Voice Kıbrıs Haber

“Yoğun bakımda bulunan üç hastanın durumu stabil”

Evde yanmış erkek cesedi bulundu!

Voice Kıbrıs Haber

Molehiya bitkisinin sağlığa 16 faydası

Voice Kıbrıs Haber

Dipkarpaz’da kanunsuz eski eser tasarrufu

Voice Kıbrıs Haber