FeaturedKIBRIS

Gönyeli Çemberi kaçış yolları 15 Eylül’de açılacak

gönyeli

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakan Kemal Dürüst, Gönyeli Çemberi 1’nci etap kaçış yollarının 15 Eylül’de hizmete açılacağını duyurdu.

Dürüst, açılışını Başbakan Hüseyin Özgürgün’ün yapacağı Gönyeli Çemberi 1’nci etap kaçış yollarının tamamlanmasıyla birlikte, trafiğin daha rahat, daha güvenli ve daha huzurlu bir yapıya kavuşturulacağına inandıklarını söyledi.

Dürüst, Gönyeli çemberinin rahatlatılmasına yönelik olarak bir süre önce başlatılan ve iki etaplı projenin 1’nci etabı olan kaçış yollarının açılış tarihi ile ilgili açıklamada bulundu.

Bakan Dürüst, “KKTC trafiğinin atar damarı konumundaki Girne’yi Lefkoşa’ya, Lefkoşa’yı Güzelyurt’a, Güzelyurt’u Lefkoşa ve Gazimağusa’ya bağlayan en merkezi yerimiz olan Gönyeli çemberi ile ilgili yapmış olduğumuz çalışmanın ürününü alacağımız ve halkımızın hizmetine sunacağımız noktaya gelmiş bulunmaktayız” dedi.

Bakan Dürüst, Gönyeli Çemberi 1’inci etap kaçış yollarının 15 Eylül tarihinde düzenlenecek törenle halkın hizmetine sunulacağını belirtti.

Dürüst, açılışını Başbakan Hüseyin Özgürgün’ün yapacağı Gönyeli Çemberi 1’nci etap kaçış yollarının tamamlanmasıyla birlikte, trafiğin daha rahat, daha güvenli ve daha huzurlu bir yapıya kavuşturulacağı inancını taşıdıklarını söyledi.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Dürüst, 15 Eylül’de gerçekleştirilecek olan açılışa tüm halkın davetli olduğunu da dile getirdi.


Benzer Haberler

Amalthea Operasyonu için ABD’den onay bekleniyor

KHA

Zanlı 15 günü aşmayacak bir süreyle cezaevine gönderildi!

Voice Kıbrıs Haber

Yunanistan’ın, Türk vatandaşlarına ekspres vize uygulaması 10 ada için geçerli olacak

AA

Kripto paralarda sert düşüş

NTV

82 yaşında hapse giren adama Başkanlık Affı çıkarıldı

TAK

Çavuş “Topraktan gelen bir kişinin teras kelimesini bilmesi mümkün değildir”

TAK