FeaturedKIBRIS

Girne’de sahte dolarlar tedavüle sürüldü

Girne’de faaliyet gösteren bir kumarhanede dün bir müşteri sahte olduğunu bildiği 20 adet 100’lük sahte ABD dolarını tedavüle sürdü.

PGM Basın Subaylığından verilen bilgiye göre, konuyla ilgili olarak yapılan ileri soruşturma kapsamında bahse konu şahsın kaldığı otel odasında yapılan aramada 7 adet 100’lük sahte ABD doları daha tespit edildi.

Açıklamada, söz konusu sahte paralardan daha önceden piyasaya sürülme ihtimali göz önünde bulundurulduğundan, ellerinde 100’lük ABD doları para bulunan, bankalar, döviz şirketleri, finans kuruluşları, marketler ve vatandaşlar ile para alım-satımı ve değişimi yapacak kişi ve kurumların çok dikkatli olmaları, şüpheli gördükleri kişileri en yakın polis karakoluna bildirmeleri istendi.

Polis açıklamasında göre sahte dolarları tedavüle süren 37 yaşındaki şahısın, kalmakta olduğu otel odasında yapılan aramada ise 100 dolarlık banknotlardan oluşan 7 adet daha sahte ABD Doları banknot bulunarak emare olarak alındı Bahse konu şahıs tutuklanmış olup, soruşturma devam ediyor.

Voice Kıbrıs Haber


Benzer Haberler

2 zanlının ifadeleri teyit edilecek!

Voice Kıbrıs Haber

Hristodulidis Guterres’in 3’lü ya da 5’li görüşme önerdiğini savundu

TAK

ABD’de Republic First Bank kapatıldı

Voice Kıbrıs Haber

Savaşan, “Health Tourism Expo-Bakü” açılışında KKTC’yi temsilen konuşma yaptı

Voice Kıbrıs Haber

Güney Kıbrıs ile Kırgızistan arasında çifte vergilendirmeyi önleme anlaşması imzalanacak

Voice Kıbrıs Haber

“Timsah Ateşi” seyirciyle buluştu

Voice Kıbrıs Haber