FeaturedKIBRIS

Girne Belediyesi hayvan dostlarını ihmal etmiyor

Girne Belediyesi ekipleri, koronavirüsle mücadele kapsamında çoğu kişinin evde olması nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için park ve bahçelere, kuru mama ile su kabı bırakmaya devam ediyor.

Girne Belediyesi’nden verilen bilgide; sokakta yaşayan can dostlarımıza düzenli mama takviyeleri yapmaya devam ediyoruz denildi. Boğaz piknik alanındaki sokak hayvanları da kapsam dahiline alan Girne Belediyesi, hergün düzenli olarak mama ve su takviyelerini belirledikleri noktalara yapmaya devam ediyorlar.Konu ile ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Nidai Güngördü; Sokak hayvanlarını yalnız bırakmadıklarını belirterek, “Sokaktaki dostlarımız için ekiplerimiz görev başında. Belirlediğimiz beslenme noktalarına periyodik olarak mama ve su bırakıyoruz. Bu süreçte besleme noktalarımızı artırdık” dedi.

Güngördü;Vatandaşlardan da kendi evlerinin önüne  bölgelerindeki sokak hayvanları için mama ve su koymayı unutmamalarını,bir kap yemek ve bir kap suyun  onların hayatlarını kurtaracaklarını kaydetti.

Sokağa çıkma yasağı nedeniyle mama dağıtımı yapamayan hayvansever aktivistlerin belediye mama dağıtım ekibine mama desteğinde bulunabilecekleri aktarılırken “Bölgeniz ile ilgili yardım desteği talebi için Alo 185 destek hattı veya 05338393838 numaralı telefonlardan bizlere ulaşabilirsiniz.” denildi.

(Voice of the Island)


Benzer Haberler

Elazığ’da 4 büyüklüğünde deprem

TAK

Meteoroloji Dairesi’nden denizler ve karada fırtınamsı rüzgar uyarısı

Voice Kıbrıs Haber

Devlet Piyangosunun büyük ikramiyesi teslim edildi

TAK

Teknik komiteler çalışmıyor

Voice Kıbrıs Haber

Rüzgarın yer yer fırtınamsı esmesi bekleniyor

Voice Kıbrıs Haber

Sterlin ve Euro’da son rakamlar! (3 Mayıs 2024 döviz kurları)

Voice Kıbrıs Haber