FeaturedKIBRIS

Gelsin 60 Yaş Üstü Gündüz Aktivite Merkezi tanıtım etkinlikleri gerçekleşti

Kıbrıs Türk Emekliler Derneği ile Gelsin şirketi işbirliği içerisinde kurulan, 60 Yaş Üstü Gündüz Aktivite Merkezinin ilk ve ücretsiz etkinliği 15-16 Şubat 2024 tarihlerinde yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Etkinlikte, merkezde görev alan uzmanlar eşliğinde fiziksel aktiviteler, müzik terapisi, beslenme ve ruh sağlığıyla ilgili sunumlar gibi çeşitli aktiviteler yapıldı. Ayrıca katılımcılar, sanatçı Turan Kamer’in canlı müzik performansıyla geleneksel şarkılar dinleyip dans ettiler.

Etkinlikler sırasında bol neşeli anlar yaşanan merkezde, etkinlik bitiminde teşekkür belgeleri ve katılım sertifikaları takdim edildi. Merkez ekibi, destek veren uzmanlara ve gönüllülere ve katılım gösteren herkese teşekkür etti.

Merkezde, müzik terapisi, diyetisyen takibi, fizyoterapist eşliğinde egzersizler, psikososyal destek uygulamaları, kuaför/berber desteği verilmekte, sanal gerçeklik gözlükleri ile el-göz ve hafızayı destekleyen uygulamalar yaptırılmaktadır.

Ayrıca, katılımcıların hafıza ve yaşam kalitesini ölçen anketler yapılmaktadır. Ön kayıtlar başlamış olup, merkez Mart ayından itibaren hafta içi her gün sabah 09:00-12:30 arasında hizmet verecektir. Haftada 1 günden 5 güne kadar katılım imkanı bulunmaktadır. Ön kayıt yaptırmak isteyen kişiler aşağıdaki linke tıklayarak formu doldurabilir veya aşağıdaki numaraları arayabilirler:

Kayıt formu: https://forms.gle/Z9iQeDsyLfCKiohu9
Telefon: 0548 889 5005 veya 0548 840 2353 (Whatsapp veya GSM

AKTİF YAŞAM GÜNLERİ PROGRAMINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 


Benzer Haberler

Sıcaklık mevsim normallerinin altında!

Voice Kıbrıs Haber

Galatasaray’dan 6 gollü galibiyet: Süper Lig’de yeni rekor

NTV

19’uncu İpek Koza Festivali tamamladı

Voice Kıbrıs Haber

TürkBankası bahar etkinliğinde ana tema yine “ Sürdürülebilir Bir Gelecek ” oldu

Voice Kıbrıs Haber

Zanlı “Kimse para vermedi, 4 gün aç kalınca polise gittim”

Voice Kıbrıs Haber

Tatar İİT Zirvesi’nde konuştu “Kıbrıs Türk Halkının maruz bırakıldığı İnsan Haklarını ihlallerine yönelik somut adımlar atmalıyız”

TAK