FeaturedKIBRIS

Gazeteciler Birliği’nde Genel Kurul’a doğru

 

Gazeteciler Birliği Olağan Genel Kurulu 7 Kasım Cumartesi yapılıyor.

KTGB Yönetim Kurulu ile TAK ve BRT Yönetim Kurulu temsilciliğine adaylık başvurularının en geç 6 Kasım saat 10.29’a kadar yazılı olarak yapılması gerektiği bildirildi.

 

Kıbrıs Türk Gazeteciler Birliği’nin (KTGB) 26 Eylül’de yapılacağı açıklanan, ancak Bulaşıcı Hastalıklar Üst Kurulu’nun aldığı kararlar uyarınca ertelenen Olağan Genel Kurulu 7 Kasım Cumartesi saat 10.30’da yapılıyor.

KTGB yönetim ve denetim organlarının yanı sıra BRT ve TAK temsilcileri için de seçimlerin yapılacağı Genel Kurul, KTGB tesisleri içerisinde yer alan Paradise Park’ta yer alacak. Genel Kurul’da faaliyet raporu ile mali raporun okunarak bilgiye ve onaya sunulacak.

Pandemi nedeniyle hava koşullarının uygun olması durumunda genel kurul açık havada gerçekleştirilecek. Ancak hava koşullarının uygun olmaması halinde toplantı Paradise Park’ın geniş salonuna alınacak. Genel Kurul’da Covid-19 hastalığına karşı her türlü önlem de alınacak.

KTGB tüzüğüne göre Olağan Genel Kurul iki yılda bir yapılıyor. Son Genel Kurul 1 Ekim 2018 tarihinde gerçekleştirilmişti.

Birlik yönetimine ve BRT ile TAK temsilciliklerine aday  olacakların genel kurul ilanından, genel kurulun yapılacağı tarihin 24 saat öncesine kadar KTGB’ne yazılı başvuruda bulunmaları gerekiyor. Adaylık başvuru süresi 6 Kasım Cuma günü saat 10.29’da dolacak.

Disiplin ve Onur Kurulu üyeliklerine ise genel kurul günü de başvuru yapılabiliyor.

(Voice of the Island)


Benzer Haberler

Döviz piyasaları dalgalı seyrediyor

Voice Kıbrıs Haber

Süratli araç kullanımına yönelik polis denetimleri sıklaştırıldı

TAK

Taçoy “Ülkenin daha iyi bir yönetime ihtiyacı var”

TAK

Trafik yüzünden çıkan kavgada 7 kişi tutuklandı!

Voice Kıbrıs Haber

Ombudsman Çevre Koruma Dairesi ve Lefkoşa Türk Belediyesi’ni kusurlu buldu

TAK

Borsa günü düşüşle tamamladı

AA