Spor

Fenerbahçe transfer için temaslara başladı!

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, bomba bir transfere imza atıyor. Sarı-lacivertli takım, Milan ve Borussia Dortmund’un da istediği Barcelonalı Malcom’u kiralamak istiyor.

Fenerbahçe sezonun tamamlanmasının ardından transfer harekatına hız verdi. Bu sezon taraftarlarına tam bir hayal kırıklığı yaşatan Fenerbahçe’de yönetim gelecek sezon için hata yapmak istemiyor. Ersun Yanal yönetimindeki Fenerbahçe birçok isimle yollarını ayırma kararı alırken eksik mevkiler içinde transferler gerçekleştirerek sezona yepyeni bir başlamayı planlıyor.

Ersun Yanal ve Damien Comolli’nin yanı sıra sarı-lacivertlilerin başkanı Ali Koç’ta transferleri gerçekleştirebilmek için mesai yapmaya devam ediyor. Başkan Ali Koç, İspanya’daki Final-Four maçları sırasında Barcelonalı yetkililer ile bir araya gelmişti. Bu toplantının konusu ise Barcelona’nın süper yıldızı Malcom olmuştu. Barça’nın 40 milyon euro’ya aldığı 22 yaşındaki Brezilyalı futbolcu, iyi bir sezon geçirmemişti. Katalan ekibinin yönetimi, Koç’un isteğine “Malcom’u ikna ederseniz size onu kiralarız” cevabını iletmişti.

Kaynak:sondakika

 


Benzer Haberler

Lefkoşa derbisi Çetinkaya’nın

BRT

Burhan Yetkili Anı Satranç Turnuvası’nda ödüller verildi

Voice Kıbrıs Haber

Derbide kazanan Fenerbahçe

NTV

Süper Lig’de sona doğru

BRT

Klasikler hazine arayacak

Voice Kıbrıs Haber

KKRKD Ralli Sprint Şampiyonası başlıyor

Voice Kıbrıs Haber